Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Μοιρασιά για Ρωσία και Ν. Κορέα (video)

Μουντιάλ 2014: Μοιρασιά για Ρωσία και Ν. Κορέα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2014 03:08
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Ν. Κορέας με τη Ρωσία, με τους Ν. Κορεάτες να παίρνουν προβάδισμα στο 68’ με τον Λι Κέουν-Χο ή μάλλον με την γκάφα του Ίγκορ Ακινφέεφ και τους Ρώσους να απαντούν στο 74’ με τέρμα του νεοεισελθέντα Κερζακόφ.

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Ρωσία και Ν. Κορέα, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, με αποτέλεσμα το Βέλγιο να μείνει μόνο στην κορυφή του 8ου ομίλου μετά τη νίκη του με 2-1 απέναντι στην Αλγερία.

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και το θέαμα ήταν απογοητευτικό, με τη μεγαλύτερη στιγμή να άνηκε στη Ρωσία η οποία απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Ιγκνασέβιτς στο 31’, με τον Γιουνγκ Σούνγκ-Ριόνγκ να αποκρούει.

Τελικώς η Ν. Κορέα βρήκε τη λύση στην επανάληψη με μακρινό σουτ, καθώς στο 68’ ο Λι Κέουν-Χο δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή και η… τύχη του χαμογέλαγε καθώς ο Ακινφέεφ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα.

Ωστόσο, έπειτα από φάση διαρκείας, η Ρωσία κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74’, με τον νεοεισελθέντα Κερζακόφ να διαμορφώνει το τελικό 1-1 με κοντινό πλασέ και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τελικά το βαθμό της ισοπαλίας.

Ρωσία: Ακινφέεφ, Εσένκο, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Κομπάροφ, Γκλουσάκοφ (72’ Ντενίσοφ), Φαϊζούλιν, Ζιρκόφ (71’ Κερζακόφ), Σαμέντοφ, Σατόφ (59’ Τζαγκόεφ), Κοκόριν

Ν. Κορέα: Γιουνγκ, Λι Γιονγκ, Κιμ, Χονγκ (73’ Χβανγκ), Γιουν, Γιουνγκ Τσουνγκ Λι, Χαν, Κι Σουνγκ Γιούενγκ, Κου Χέολ Γιονγκ, Παρκ (56΄Κι Χέονγκ Λι), Σον (84’ Κιμ Μπονγκ Γιουνγκ)

Βαθμολογία 8ου ομίλου


1. Βέλγιο 3
2. Ρωσία 1
3. Ν. Κορέα 1
4. Αλγερία 0

Η επόμενη αγωνιστική:


Βέλγιο – Ρωσία (22/6, 19:00)

Ν. Κορέα – Αλγερία (22/6, 22:00)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.