Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Με ανατροπή το Βέλγιο (video)

Μουντιάλ 2014: Με ανατροπή το Βέλγιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2014 20:55
Αν και δυσκολεύτηκε, το Βέλγιο κατάφερε να πάρει τη νίκη στο πρώτο του παιχνίδι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, νικώντας με 2-1 την Αλγερία, η οποία προηγήθηκε στο 25’ με πέναλτι του Φεγκουλί, ωστόσο οι δύο αλλαγές του Βίλμοτς (Φελαινί 70’, Μέρτενς 80’) έκαναν την ανατροπή για τους «κόκκινους διαβόλους».

Το Βέλγιο ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Αλγερία, ανατρέποντας σε δέκα λεπτά το γκολ του Φεγκουλί (23’) χάρη στις δύο αλλαγές του Βέλγου τεχνικού, με τον Φελαινί να ισοφαρίζει στο 70’ με κεφαλιά και τον Μέρτενς να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 80ο λεπτό.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, καθώς στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευόντουσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Αλγερίας και απείλησαν σημαντικά μόνο με δύο δυνατά σουτ του Βίτσελ (21’ και 35’).

Μουντιάλ 2014: Με ανατροπή το Βέλγιο (video)
Στον αντίποδα, η Αλγερία χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρία, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 23’ καθώς κέρδισε πέναλτι με τον Φεγκουλί, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0 για την αφρικανική ομάδα στο 25ο λεπτό.

Στην επανάληψη, ο Βίλμοτς έριξε στο παιχνίδι τους Φελαινί και Μέρτενς αντί των Τσαντλί και Ντεμπελέ και οι αλλαγές αποδείχθηκαν «χρυσές», καθώς ο πρώτος με κεφαλιά στο 70ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Ντε Μπρούιν, ενώ στο 80’ μετά από ασίστ του Αζάρ, ο Μέρτενς ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Βέλγους.

Η Αλγερία δεν κατάφερε να απαντήσει στα υπόλοιπα λεπτά, με αποτέλεσμα το Βέλγιο να πάρει την πρώτη του νίκη και τους τρεις βαθμούς, έστω και αν δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στους Αφρικανούς.

Βέλγιο: Κουρτουά, Βερτόνχεν, Βαν Μπούιτεν, Κομπανί, Αλντεβάιρελντ, Ντεμπελέ (65’ Φελαϊνί), Βίτσελ, Αζάρ, Ντε Μπρούιν, Τσαντλί (50’ Μέρτενς), Λουκάκου.

Αλγερία: Ράις, Χαλίσε, Μεντζανί (84' Γκιλάς), Μπουγκέρα, Γκουλάμ, Ταϊντέρ, Μπενταλέμπ, Μοστεφά, Φεγκουλί, Σουντάνι (66’ Σλιμάνι), Μαχρέζ (71’ Λασέν).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.