Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Μπλόκαρε τη Νιγηρία το Ιράν

Μουντιάλ 2014: Μπλόκαρε τη Νιγηρία το Ιράν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2014 00:06
Η Νιγηρία δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ιράν, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 0-0, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Αφρικής να χάνουν δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια τους για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Η πρώτη ισοπαλία στο εφετινό Μουντιάλ είναι γεγονός, καθώς Νιγηρία και Ιράν έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, με τον κόσμο στις κερκίδες του γηπέδου να αποδοκιμάζει έντονα τους παίκτες των δύο ομάδων για το κακό θέαμα που παρουσίασαν.

Από τα πρώτα λεπτά, η Νιγηρία είχε τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε να απειλήσει το Ιράν, που είχε ως πρώτο του μέλημα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τους Μόουσες (3’) και Μίκελ (9’), ενώ στο 31’ προσπάθησε να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ του Μούσα.

Ωστόσο η καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος (και του αγώνα) ανήκε στο Ιράν, με τον Ενιεάμα να αποκρούει την κοντινή κεφαλιά του Κουτσανεζάντ στο 34ο λεπτό.

Στην επανάληψη, η Νιγηρία προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ, ωστόσο υπέπιπτε σε αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις του, με το Ιράν από την πλευρά του να προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στα τελευταία λεπτά, οι Νιγηριανοί πίεσαν ασφυχτικά, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το φινάλε και να χάνουν δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια τους για την πρόκριση στους «16».

Ιράν: Χαγιγί, Χοσεϊνί, Σαντεγί, Μονταζερί, Πουλαντί, Χεϊντάρι (89' Σοτζαΐ), Τεϊμουριάν, Νεκουνάμ, Ντεζαγιέ (78' Τζαχανμπάχς), Χαζσαφί, Κουτσανεζάντ.

Νιγηρία: Ενιεάμα, Άμπροουζ, Οσανίουα, Ομποαμπόνα (29' Γιόμπο), Ομέρουο, Αζίζ (69' Οντεμβίγκι), Ονάζι, Όμπι Μίκελ, Μόουζες (52' Σόλα Αμεόμπι), Μούσα, Εμενίκε.

Βαθμολογία 6ου ομίλου


1. Αργεντινή 3
2. Νιγηρία 1
3. Ιράν 1
4. Βοσνία 0

Επόμενη αγωνιστική


Αργεντινή – Ιράν (21/6, 19:00)

Νιγηρία – Βοσνία (22/6, 1:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.