Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Άλλο ένα βήμα για το «σεντόνι» η Έβερτον, νίκη-«ανάσα» για Φούλαμ

Πρέμιερ Λιγκ: Άλλο ένα βήμα για το «σεντόνι» η Έβερτον, νίκη-«ανάσα» για Φούλαμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2014 19:34
Την 7η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Έβερτον η οποία κέρδισε με 1-0 την Σάντερλαντ και πέρασε μόνη στην 4η θέση, την ώρα που η Φούλαμ επικράτησε με 1-0 της Νόριτς και μείωσε στο -2 τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού. Γλίτωσε την ήττα στο 90+4' η Τότεναμ

Χάρη σε αυτογκόλ του Μπράουν στο 75’, η Έβερτον έκαμψε την αντίσταση της ουραγού Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός» (1-0) και προσπέρασε την Άρσεναλ στην 4η θέση με 66 έναντι 64 βαθμών, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Καλύτερη η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, η οποία είχε την υπεροχή και κατάφερε να πάρει την 7η συνεχόμενη νίκη της στην προσπάθεια της για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Αντίθετα η Σάντερλαντ γνώρισε την 5η συνεχόμενη ήττα της και 7η στα τελευταία 9 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην τελευταία θέση, αν και έχει δύο λιγότερα παιχνίδια από τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία.

Νίκη-«ανάσα» για Φούλαμ


Πρέμιερ Λιγκ: Άλλο ένα βήμα για το «σεντόνι» η Έβερτον, νίκη-«ανάσα» για Φούλαμ
Μια μεγάλη νίκη στην προσπάθεια της για την σωτηρία πήρε η Φούλαμ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Νόριτς στο Λονδίνο και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από τα «καναρίνια» που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πριν το νικηφόρο παιχνίδι της Φούλαμ με την Άστον Βίλα (4-1), ο Φέλιξ Μάγκατ δήλωσε πως οι «κότατζερς» χρειάζονται 4 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια για να εξασφαλίσουν την παραμονή, και σήμερα σημείωσαν την 2η!

Και αυτό διότι η ομάδα των Μήτρογλου και Καραγκούνη (εκτός αποστολής) επικράτησε με 1-0 της Νόριτς στο «Κρέιβεν Κότατζ» και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από την αντίπαλο της που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Ρονταγέγκα (40’), με την Νόριτς, στο πρώτο της παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Χιούτον, να στέκεται άτυχη, καθώς είχε μεγάλες ευκαιρίες και δοκάρι για να πάρει προβάδισμα στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη ο Σνόντγκρας έχασε μοναδική ευκαιρία σε κενή εστία!

«Έκλεψε» το βαθμό η Τότεναμ, με Κάλα η Κάρντιφ


Πρέμιερ Λιγκ: Άλλο ένα βήμα για το «σεντόνι» η Έβερτον, νίκη-«ανάσα» για Φούλαμ
Παρότι βρέθηκε να χάνει από το 31’ με 3-0 από τη Γουέστ Μπρομ, η Τότεναμ κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (3-3) από το «Χόθρονς», με τον Έρικσεν να ισοφαρίζει το σκορ στο 90+4’.

Ονειρικό ξεκίνημα αλλά εφιαλτικό φινάλε για την Γουέστ Μπρομ, η οποία με τέρματα των Βίντρα (1’), Μπραντ (4’) και Σεσενιό (31’), προηγήθηκε με 3-0 της Τότεναμ και όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε μια πολύτιμη νίκη στην μάχη για τη σωτηρία…

Ωστόσο, τα «σπιρούνια» παρά και τη άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντεμπαγιόρ στο 16’, δεν πτοήθηκαν, μείωσαν σε 3-1 στο 34’ με αυτογκόλ του Όλσον, ενώ ο Κέιν στο 70’ έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του Σέργουντ.

Τελικώς οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν» το βαθμό στις καθυστερήσεις χάρη στο τέρμα του Έρικσεν στο 90+4’ που επέτρεψε στην Τότεναμ να φτάσει τους 60 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την 7η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Ελπίδες παραμονής απέκτησε η Κάρντιφ, η οποία με γκολ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα, κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον, ενώ νίκη πήρε και η Κρίσταλ Πάλας, η οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ την Άστον Βίλα.

Νίκη με 1-0 και για την Στόουκ, η οποία με γκολ του Πίετερς, έκαμψε την αντίσταση της Νιούκαστλ που γνώρισε 4η συνεχόμενη ήττα

Όλα τα ματς ξεκίνησαν με 7 λεπτά καθυστέρηση και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του Χίλσμπορο πριν 24 χρόνια...

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.