Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρντιόλα: «Χαρούμενος που θα αντιμετωπίσουμε την Ρεάλ»

Γκουαρντιόλα: «Χαρούμενος που θα αντιμετωπίσουμε την Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2014 23:02
Χαρούμενος που θα αντιμετωπίσει μια μεγάλη ομάδα όπως η Ρεάλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος δήλωσε πως εάν η Μπάγερν καταφέρει να περιορίσει τους Ρονάλντο και Μπέιλ, τότε θα προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για δύο δύσκολα παιχνίδια έκανε λόγο ο Πεπ Γκουαρντιόλα όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ που φέρνει την Μπάγερν αντιμέτωπη με την Ρεάλ.

Παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε χαρούμενος που θα αντιμετωπίσει μια μεγάλη ομάδα όπως η «βασίλισσα», την οποία γνωρίζει πολύ καλά από την θητεία του στην Μπαρτσελόνα, ενώ πρόσθεσε πως εφόσον οι Βαυαροί καταφέρουν να περιορίσουν τους Ρονάλντο και Μπέιλ, τότε θα βρεθούν στον τελικό της Λισαβόνας:

«Γνωρίζω αρκετά καλά την Ρεάλ Μαδρίτης και ως παίκτης και ως προπονητής. Την έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Γνωρίζω τα δυνατά της σημεία αλλά και τις αδυναμίες της».

«Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα με θαυμάσιους παίκτες. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το παιχνίδι αυτό. Πάντως ομολογώ ότι είμαι χαρούμενος που θα τεθώ αντιμέτωπος με μια τόσο μεγάλη ομάδα η οποία έχει καταπληκτικούς παίκτες
», ανέφερε και τόνισε:

«Θα είμαστε προετοιμασμένοι. Αλλά εάν περιορίσουμε τους Ρονάλντο και Μπέιλ τότε έχουμε περάσει»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.