Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κρόιφ: «Στην Μπαρτσελόνα δεν αποφασίζουν οι προπονητές»

Κρόιφ: «Στην Μπαρτσελόνα δεν αποφασίζουν οι προπονητές»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2014 18:07
Στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα και όχι στον Τάτα Μαρτίνο χρεώνει ο Γιόχαν Κρόιφ την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς όπως δήλωσε, οι προπονητές δεν είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στους «μπλαουγκράνα».

Απογοητευμένος με την αποτυχία της Μπαρτσελόνα να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 6 συνεχόμενες παρουσίες είναι ο Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος δήλωσε πως ο Τάτα Μαρτίνο δεν μπορεί έχει την ευθύνη, καθώς ακολουθεί απλώς τις αποφάσεις της διοίκησης:

«Είμαι στεναχωρημένος αλλά όχι νευριασμένος. Η Μπαρτσελόνα και ο Μαρτίνο έκαναν ότι μπορούσαν. Ο Μαρτίνο κάνει ό, τι μπορεί αλλά στο ποδόσφαιρο ο προπονητής πρέπει να ηγείται... Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στη Μπαρτσελόνα είναι οι διοικούντες του συλλόγου».

Μάλιστα ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου δήλωσε πως οι προπονητές της Μπαρτσελόνα δεν παίρνουν αυτοί τις αποφάσεις εδώ και τέσσερα χρόνια, αναφέροντας πως αυτή η κατάσταση ξεκίνησε από όταν η διοίκηση πούλησε τον Ντιμιτρό Τσιγκρίνσκι, παίκτη που ήθελε να κρατήσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα»:

«Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν υπάρχει προπονητής στην Μπαρτσελόνα. Όλα ξεκίνησαν όταν η διοίκηση πούλησε παίκτη που ήθελε ο Γκουαρντιόλα. Και αναρωτιέμαι, ποιος είναι το αφεντικό; Ο προπονητής;

Ο Άντονι Θουμπιθαρέτα
(αθλητικός διευθυντής της ομάδας) πούλησε τον Τσιγκρίνσκι ενάντια στη θέληση του προπονητή. Τα πρώτα προβλήματα εμφανίστηκαν στην θητεία του Γκουαρντιόλα» δήλωσε ο Κρόιφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.