Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέντβεντ: «Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τη Γιουβέντους η Μπενφίκα»

Νέντβεντ: «Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τη Γιουβέντους η Μπενφίκα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2014 23:43
Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση της Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ ο Πάβελ Νέντβεντ, με την «Γηραιά Κυρία» να καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπενφίκα ώστε να βρεθεί στον τελικό που θα γίνει στο Τορίνο.

Ο παλαίμαχος άσος της Γιουβέντους ο οποίος εκπροσώπησε την ιταλική ομάδα στην κλήρωση των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ στην Νιόν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσεχή αντίπαλο της «Γηραιάς Κυρίας», Μπενφίκα, τονίζοντας πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες:

«Η Μπενφίκα έφτασε στα ημιτελικά για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πρόκειται για ομάδα με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη και το γεγονός πως έχασε τον τελικό την περασμένη σεζόν, θα της δώσει έξτρα κίνητρο.

Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ και το να προκριθούμε στον τελικό που θα γίνει στο «σπίτι» μας είναι μεγάλο κίνητρο, όμως θα είναι δύσκολο. Τα παιχνίδια θα είναι ισορροπημένα και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θέλουμε το κύπελλο και νιώθουμε ευθύνη που είμαστε η μόνη ιταλική εκπρόσωπος στην Ευρώπη
» δήλωσε ο Νέντβεντ.

Να σημειωθεί πως ο νικητής του ζευγαριού Γιουβέντους – Μπενφίκα θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ισπανικού εμφυλίου ανάμεσα στην Σεβίλλη και τη Βαλένθια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.