Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάγκατ: «Δεν ήταν λάθος η μεταγραφή του Μήτρογλου»

Μάγκατ: «Δεν ήταν λάθος η μεταγραφή του Μήτρογλου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2014 19:40
Την άποψη του ότι η μεταγραφή του Μήτρογλου στη Φούλαμ δεν ήταν λάθος επιλογή εξέφρασε ο τεχνικός των «κότατζερς» Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα φορ.

Ο Μήτρογλου αποκτήθηκε από τη Φούλαμ τον Ιανουάριο έναντι του ποσού των 15 εκατ. ευρώ, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Το υψηλό ποσό που έδωσε στον Ολυμπιακό η Φούλαμ τον χειμώνα σε συνδυασμό με τη ελάχιστη –μέχρι στιγμής- προσφορά του παίκτη στην ομάδα, έχουν φέρει τον κόσμο αλλά και μερίδα του Τύπου της χώρας να στηλιτεύουν τη διοίκηση για την επιλογή της…

Παρόλα αυτά, ο Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος ανέλαβε τους «κότατζερς» μερικές ημέρες μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Μήτρογλου στην Αγγλία, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα επιθετικό, τονίζοντας πως η μεταγραφή του δεν ήταν λανθασμένη από πλευράς Φούλαμ στο χρονικό διάστημα στην οποία πραγματοποιήθηκε:

«Είναι εδώ και έχει το δικό του πρόγραμμα, αλλά δεν προπονείται μαζί μας. Ελπίζουμε να προπονηθεί την επόμενη εβδομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις, δεν μπορείς να πεις ότι ήταν λάθος η μεταγραφή του, γιατί δεν είναι εύκολο να χτίσεις μια ομάδα τον χειμώνα. Μέσα στην σεζόν, αν θες να βελτιώσεις την ομάδα σου με νέους παίκτες, δεν έχεις πολλές επιλογές.

Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορείς να πάρεις. Πρέπει να το δεις μακροπρόθεσμα. Όταν παίρνεις έναν παίκτη όπως ο Μήτρογλου, δεν σκέφτεσαι για λίγες εβδομάδες. Οπότε δεν είναι λάθος. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, που δεν έχει σκοράρει μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί να μας βοηθήσει αν σκοράρει στο τελευταίο παιχνίδι. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά καλό, αν μείνουμε στην κατηγορία
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.