Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Έκανε το πρώτο βήμα η Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ: Έκανε το πρώτο βήμα η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2014 23:41
Προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία με γκολ των Λαβέτσι (4’) Λουίζ (61’ αυτ.) και το εκπληκτικό τέρμα του Παστόρε (90+2’) κέρδισε με 3-1 την Τσέλσι που ισοφάρισε προσωρινά στο 26’ με πέναλτι του Αζάρ, ο οποίος είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος. Αποχώρησαν τραυματίες Ιμπραΐμοβιτς και Βεράτι.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η γαλλική ομάδα επικράτησε με 3-1 της Τσέλσι στο «Παρκ Ντε Πρενς» και πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε νωρίς νωρίς κεφάλι στο σκορ καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Λαβέτσι βρέθηκε μόνος του στην περιοχή της Τσέλσι και με ωραίο σουτ, «εκτέλεσε» τον Τσεχ, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η Τσέλσι, μετά το αρχικό σοκ, ανέβασε ρυθμούς, πήρε την κατοχή της μπάλας και στο 26’ κέρδισε πέναλτι με τον Οσκάρ, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Αζάρ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Τσάμπιονς Λιγκ: Έκανε το πρώτο βήμα η Παρί
Οι «μπλε» συνέχιζαν να πιέζουν την Παρί και είχαν δοκάρι στο 40’ με ωραίο σουτ του Βέλγου μεσοεπιθετικού, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε πιο δυνατά, είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Λαβέτσι στο 52’ και στο 61’ μετά από αυστηρό φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, ο Νταβίντ Λουίζ σε προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 2-1 των Γάλλων.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Παρί έψαξε το τρίτο γκολ, είχε μεγάλη στιγμή στο 84’ με σουτ του Καβάνι και τελικώς στις καθυστερήσεις ο Παστόρε σημείωσε το γκολ της βραδιάς και ίσως αυτό που μπορεί να κρίνει την πρόκριση.

Ο Αργεντινός άσος ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 84’, απέφυγε δύο αμυντικούς των φιλοξενούμενων και με σουτ από πολύ δύσκολη θέση (σχεδόν στη γραμμή του άουτ), έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Τσέλσι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στο φινάλε του αγώνα.

Στα πλην της βραδιάς για τους γηπεδούχους οι τραυματισμοί των Ιμπραΐμοβιτς και Βεράτι οι οποίοι αποχώρησαν με ενοχλήσεις και μένει να δούμε τι θα πουν οι γιατροί της Παρί.Στον αντίποδα, η Τσέλσι θα παίξει χωρίς τον Ραμίρες στη ρεβάνς λόγω καρτών.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Μάξουελ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Ζαλέ, Μότα, Ματουιντί, Βεράτι (76’ Καμπάιγ), Λαβέτσι (85’ Παστόρε), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς (69’ Λούκας)

Τσέλσι: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Ραμίρεζ, Αζάρ, Όσκαρ (72’ Λάμπαρντ), Γουίλιαν, Σούρλε (59’ Τόρες)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.