Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θέλει δανεικό τον Τόρες η Ίντερ»

«Θέλει δανεικό τον Τόρες η Ίντερ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2014 15:36
Σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Φερνάντο Τόρες φέρεται να βρίσκεται η Ίντερ όπως αποκαλύπτουν ιταλικά Μέσα.

Μετά την απόκτηση του Νεμάνια Βίντιτς για το καλοκαίρι, η Ίντερ προσπαθεί να κλείσει ακόμα έναν παίκτη από την Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα τον Φερνάντο Τόρες της Τσέλσι.

Όπως αναφέρει το «sky italia», η Ίντερ ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Ισπανού επιθετικού από τους «μπλε» και μάλιστα φέρεται πως έχει ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα.

Ο έμπειρος επιθετικός δεν υπολογίζεται -όπως όλα δείχνουν- από τον Ζοζέ Μουρίνιο για τη νέα σεζόν, μετά τις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού πως η Τσέλσι θα κινηθεί για απόκτηση σέντερ φορ.

Ωστόσο «αγκάθι» στη συμφωνία είναι το οικονομικό, καθώς οι «νερατζούρι» δεν μπορούν να καλύψουν το 100% του υψηλού μισθού του Ισπανού, που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο Τόρες δεν διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, καθώς μετράει μόλις 9 γκολ σε 32 συμμετοχές, ενώ παράλληλα έχει ταλαιπωρηθεί από μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.