Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2014 21:05
Ο Ολυμπιακός με δύο γρήγορα γκολ των Τσόρι(8΄) και Φουστέρ (11’) επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραισκάκης» και πήρε μικρό προβάδισμα προβάδισμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» μείωσε στο 31’ με τον Αθανασιάδη, πετυχαίνοντας εκτός έδρας γκολ. Αποβλήθηκε στο 34’ για σπρώξιμο ο Στοχ, όχι όμως και ο Φουστέρ που έσπρωξε στην ίδια φάση τον Αθανασιάδη. Την Μ. Τετάρτη ο επαναληπτικός στην Τούμπα (16/4).

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού που του επέτρεψε να πάρει προβάδισμα δύο γκολ με τους Τσόρι (8’) και Φουστέρ (11’) δεν ήταν αρκετό για να δώσει στους «ερυθρόλευκους» ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας, καθώς ο ΠΑΟΚ στην πρώτη (και μοναδική) του φάση στο παιχνίδι μείωσε με τον Αθανασιάδη (31’), με τον Έλληνα φορ να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Αμέσως μετά το γκολ, τα αίματα «άναψαν» όταν ο Κλάους πήρε μαζί του τη μπάλα μέχρι τη σέντρα με αποτέλεσμα να προκαλέσει νεύρα στους παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι έσπρωξαν τον παίκτη του ΠΑΟΚ, με τον Φουστέρ να τον ρίχνει στο έδαφος, και τον Στοχ στη συνέχεια να «κατεδαφίζει» τον Βαλντές.

Ωστόσο ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα μόνο στον Σλοβάκο μεσοεπιθετικός, απόφαση που άφησε τον «δικέφαλο του Βορρά» με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο Ολυμπιακός στην επανάληψη είχε τον απόλυτο έλεγχο, απείλησε στο 48’ με τον Φουστέρ, ενώ στο 58’ ο Μαρκάνο σημάδεψε από την μικρή περιοχή το δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την πίεση, ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Γλύκο ο οποίος «έβγαλε» και την κεφαλιά του Βαλδές στο 69’, στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα,με αποτέλεσμα το τελικό 2-1 να μείνει μέχρι το φινάλε και η πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου να κρίνεται πλέον στην Τούμπα την Μ. Τετάρτη (16/4).

Οι συνθέσεις:


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Μανιάτης (67' Πέρες), Εντινγκά (46' Σάμαρης), Βαλντές, Φουστέρ (80' Σαβιόλα), Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Κάμπελ, Σαλίνο, Ντομίνγκες.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βούκιτς (44' Λούκας), Στοχ, Βίτορ, Μιγκέλ, Λίνο (68' Σαλπιγγίδης), Κάτσε, Ινσαουράλδε, Αθανασιάδης, Νάτχο (75' Κατσουράνης).

Φάσεις και γκολ:


Το 1ο γκολ του Ολυμπιακού:



Το 2ο γκολ του Ολυμπιακού:



Το γκολ του ΠΑΟΚ:



Η ένταση μετά το 2-1:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.