Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Μεγάλη νίκη για Ρόμα

Σέριε Α: Μεγάλη νίκη για Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2014 21:28
Η Ρόμα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με τη Πάρμα στο «Ολίμπικο», καθώς οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν με 4-2 των «παρμέντσι» σημείωσαν την 5η συνεχόμενη νίκη τους και ξέφυγαν με 9 βαθμούς από την 3η Νάπολι, ενώ βρίσκονται στο -8 από τη Γιουβέντους.

Ακόμα ένα βήμα στην προσπάθεια της να εξασφαλίσει την 2η θέση που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Ρόμα, η οποία κέρδισε με 4-2 την Πάρμα στο «Ολίμπικο», ξέφυγε με 9 βαθμούς από την 3η Νάπολι και παράλληλα μείωσε στο -8 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε από το 10ο λεπτό, καθώς σε αυτό είχε διακοπεί στις 2 Φεβρουαρίου λόγω έντονης βροχόπτωσης και πήρε… φωτιά από το «καλημέρα».

Μόλις στο 12ο λεπτό ο Ζερβίνιο άνοιξε το σκορ για τη Ρόμα, όμως ο Άκουα απάντησε στο 15’ ισοφαρίζοντας σε 1-1για την Πάρμα. Ωστόσο ένα λεπτό μετά ο Τότι ξαναέδωσε το προβάδισμα στους «τζιαλορόσι», ενώ οι Πιάνιτς (49') και Ταντέι (82') πέτυχαν στη συνέχεια άλλα δύο γκολ για τους γηπεδούχους, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τη Ρόμα, καθώς η Πάρμα κατάφερε να απλώς να μειώσει στο 90’ με τον Μπιαμπιανί για το τελικό 4-2.

Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη της Ρόμα η οποία έχει πάρει πλέον διαφορά 9 βαθμών από την 3η Νάπολι, ενώ θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της έχουν απομείνει για τον τίτλο, καθώς βρίσκεται στο -8 από την Γιουβέντους.

Από την άλλη, η Πάρμα γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα της και έχασε την ευκαιρία να περάσει για ένα βαθμό την Ίντερ στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.