Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήρεμος ο μάνατζερ του Τερ Στέγκεν

Ήρεμος ο μάνατζερ του Τερ Στέγκεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2014 15:51
Ήρεμος παρά την απαγόρευση μεταγραφών η οποία επιβλήθηκε στην Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Το μεσημέρι η FIFA τιμώρησε την Μπαρτσελόνα με απαγόρευση μεταγραφών για τις δύο προσεχείς περιόδους, απόφαση που πιθανότατα «παγώνει» τη μετακίνηση του Τερ Στέγκεν στο «Καμπ Νου» το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του γερμανού τερματοφύλακα παραμένει ήρεμος, τονίζοντας πως περιμένει τις εξελίξεις των επόμενων εβδομάδων:

«Παραμένουμε ήρεμοι παρά την απαγόρευση μεταγραφών. Θα πρέπει να περιμένουμε διότι η Μπαρτσελόνα ενδεχομένως να καταθέσει έφεση και να πρέπει να δούμε τι πρόκειται να συμβεί στις επόμενες εβδομάδες» τόνισε σχετικά.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως θα αποχωρήσει από τη Γκλάντμπαχ ακόμα και εάν η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα δεν προχωρήσει:

«Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Το σίγουρο είναι πως θα αποχωρήσω από τη Γκλάντμπαχ το καλοκαίρι».

Να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ενώ σύμφωνα με πηγές από τη FIFA που επικαλούνται καταλανικά ΜΜΕ, οι μεταγραφές που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, όπως του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν από την Γκλάντμπαχ και του Άλεν Χαλίλοβιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα προχωρήσουν χωρίς πρόβληματα, χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.