Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες εβδομάδες του Κουρτουά

Ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες εβδομάδες του Κουρτουά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2014 16:38
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Τιμπό Κουρτουά, με τον Βέλγο γκολκίπερ να δηλώνει πως το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις που θα αποκαλύπτουν εάν θα παραμείνει στην Ατλέτικο ή αν θα επιστρέψει στην Τσέλσι.

Ο 21χρονος πορτιέρο ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη χθεσινή αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα, αγωνίζεται για τρίτη και τελευταία χρονιά ως δανεικός στους «ροχιμπλάνκος» και πλέον καλείται να αποφασίσει εάν επιθυμεί να παραμείνει στην ισπανική ομάδα ή αν θα επιστρέψει στην Τσέλσι,η οποία έχει τα δικαιώματα του.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος στη «Sporza», την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις που θα αποκαλύπτουν σε ποία από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει την καριέρα του:

«Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει ξεκάθαρο σε ποια ομάδα θα παίζω. Είναι σίγουρο ότι θα παίζω είτε στην Τσέλσι είτε στην Ατλέτικο, δεν υπάρχει άλλη ομάδα. Δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα, όμως στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις» τόνισε ο Κορτουά.

Ο ίδιος αναφερθεί και στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ League και την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του στο «Καμπ Νου»:

«Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Την περασμένη Κυριακή είχαμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπιλμπάο, επομένως, δεν ήταν εύκολο για μας. Έπρεπε να αμυνθούμε πολύ και να κυνηγήσουμε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, είναι πολύ θετικό που πετύχαμε εκτός έδρας γκολ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.