Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα η Μπάγερν, «ζωντανή» η Γιουνάιτεντ

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα η Μπάγερν, «ζωντανή» η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2014 00:21
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επέτρεψε στη Μπάγερν να φύγει με τη νίκη από το «Όλντ Τράφορντ», καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1), με τον Βίντιτς να δίνει το προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους» στο 58’ και τον Σβάινσταϊγκερ να ισοφαρίζει στο 67’, αλλά να χάνει τη ρεβάνς, καθώς αποβλήθηκε στο 90’!

Μπορεί η Μπάγερν να ήταν το απόλυτο φαβορί απέναντι στη φετινή Γιουνάιτεντ, ωστόσο η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», καθώς δεν επέτρεψε στους Βαυαρούς να φύγουν με τη νίκη από το «Όλντ Τράφορντ», με την ισοπαλία (1-1) όμως να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Μπάγερν είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δυσκολευόταν να βρει λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να είχε μόνο μια καλή στιγμή με ένα σουτ του Ρόμπεν που έδιωξε ο Ντε Χέα.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με «όπλο» τις αντεπιθέσεις, απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα στο 39’ , με τον Γουέλμπεκ να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Νόιερ, αλλά να μην καταφέρνει να νικήσει τον Γερμανό πορτιέρο.

Ωστόσο στο 58’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να πάρουν προβάδισμα, όταν μετά από κόρνερ του Ρούνεϊ,ο Βίντιτς έπιασε την κεφαλιά και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Νόιερ, βάζοντας… φωτιάς στις εξέδρες.

Παρόλα αυτά η Μπάγερν απάντησε, με τον νεοεισελθέντα Μάντζουκιτς να στρώνει στον Σβαϊνστάιγκερ και αυτός ισοφάρισε σε 1-1 στο 67’, δίνοντας σκορ πρόκρισης στους Βαυαρούς.

Στα υπόλοιπα λεπτά, πλην μιας φάσης του Ρόμπεν, η Μπάγερν δεν δημιούργησε μεγάλη ευκαιρία, καθώς αποφάσισε να μην ρισκάρει, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε. Τα άσχημα νέα για τους Βαυαρούς ήταν πως στο 90’ ο Σβαϊνστάιγκερ αποβλήθηκε και θα χάσει τη ρεβάνς, όπως και ο Μαρτίνεθ ο οποίος είδε κίτρινή και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Μπίτνερ (74’ Γιανγκ), Βαλέντσια, Κάρικ, Φελαϊνί, Γκιγκς (46’ Kαγκάβα), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (84’ Ερνάντεζ)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ριμπερί, Μαρτίνεζ, Ρόμπεν, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ, Μίλερ (63’Μάντζουκιτς), Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος (74’ Γκέτσε)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.