Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τουλάχιστον 17 νεκροί μετά τα αιματηρά επεισόδια στο Κερετάρο - Άτλας (video)

Τουλάχιστον 17 νεκροί μετά τα αιματηρά επεισόδια στο Κερετάρο - Άτλας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2022 13:53
Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αιματηρών επεισοδίων στην αναμέτρηση του μεξικανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Κερετάρο και την Άτλας. Εικόνες και βίντεο που προκαλούν σοκ.

Ο αγώνας Κερετάρο-Άτλας για το πρωτάθλημα Μεξικού διακόπηκε λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού καθώς οι οπαδοί άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο, προκαλώντας πανικό μεταξύ άλλων θεατών, πολλοί από τους οποίους έτρεξαν στο γήπεδο για να σωθούν.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν 22 τραυματισμοί, εννέα εκ των οποίων βρίσκονται στο νοσοκομείο και δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ωστόσο τα μέσα του Μεξικού μεταδίδουν ότι αυτοί τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 17 νεκροί.

Οι εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προκαλούν κόμπο στο στομάχι, αφού οι εικόνες είναι πάρα πολύ σκληρές.

Όπως αναφέρεται οι αστυνομικές Αρχές άργησαν να επέμβουν, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος. Είναι ενδεικτικό ότι κυκλοφορεί βίντεο με αστυνομικό να μιλά αμέριμνος στο κινητό όταν πίσω του οι οπαδοί της Κερετάρο τρέχουν για να μεταφερθούν στην πλευρά των οπαδών της Άτλας.

Στα βίντεο που συγκλονίζουν και αυτό μιας οικογένειας να τρέχει να σωθεί, με το παιδί να μην φοράει μπλούζα για να μη στιγματιστεί από τους οπαδούς.

Μετά από τα σοκαριστικά επεισόδια, όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής του μεξικανικού πρωταθλήματος αναβλήθηκαν.Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες


















Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις