Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Την προσεχή Τετάρτη (9/3) μαθαίνει την τιμωρία του από την UEFA

ΠΑΟΚ: Την προσεχή Τετάρτη (9/3) μαθαίνει την τιμωρία του από την UEFA

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/3/2022 17:51
Ο ΠΑΟΚ έχει κληθεί σε απολογία για την εισβολή των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο, στην αναμέτρηση των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στη Μίντιλαντ και την προσεχή θα μάθει την ποινή του.

Οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» είχαν βρεθεί στο χορτάρι προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στους Δανούς.

Οι εκπρόσωποι της UEFA στο γήπεδο της Τούμπας είχαν καταγράψει όλα όσα συνέβησαν και οι Θεσσαλονικείς κλήθηκαν σε απολογία.

Πλέον η Πειθαρχική Επιτροπή γνωστοποίησε ότι θα συνεδριάσει στις 9/3, δηλαδή την προσεχή Τετάρτη, μία ημέρα πριν τον πρώτο αγώνα με τη Γάνδη για τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν είναι υπότροπος, παρ' όλα αυτά ουδείς είναι βέβαιος για την τιμωρία που θα του επιβληθεί.

Κινδυνεύει από πρόστιμο, κλείσιμο συγκεκριμένων θυρών ή ακόμα και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που όμως ίσως είναι με αναστολή.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η οριστική απόφαση της UEFA και για πότε θα ισχύσει, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο σε περίπτωση που τιμωρηθεί η έδρα των «ασπρόμαυρων», να μην συμβεί αυτό στο παιχνίδι με τη Γάνδη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.