Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7άδα του Θάνου Τσαλουχίδη για τα 21 γκολ!

Golden 21: Η 7άδα του Θάνου Τσαλουχίδη για τα 21 γκολ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/3/2022 12:07
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Μέχρι το 90' της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο ήμασταν έτοιμοι να πανηγυρίσουμε τον «μαγικό» αριθμό 21 αλλά οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν άλλα δύο γκολ στο τέλος και όχι μόνο δεν κάναμε «blackjack» αλλά δεν φτάσαμε ούτε στο παρά πέντε με τα 22 γκολ.

Με την ίδια φιλοσοφία λοιπόν θα κινηθώ και αυτή την αγωνιστική. Αρχικά θα πάω στην Πρέμιερ Λιγκ και στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λέστερ και την Λιντς, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να έχουν νέο προπονητή μετά τη φυγή του Μπιέλσα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στην αγαπημένη Μπουντεσλίγκα θα πάω με το Μπάγερν Μονάχου-Μπάγερ Λεβερκούζεν, αναμέτρηση που περιμένω γκολ, ενώ την ίδια ώρα το Χέρτα- Άιντραχτ θα αποτελέσει την τρίτη επιλογή.

Θα πάω έπειτα στην Ισπανία για να διαλέξω το Βαλένθια-Γρανάδα, για να «ταξιδέψω» έπειτα στην, παρόλο που δεν έχει το όνομα, ελκυστική Σέριε Α' όπου το Σάββατο θα επιλέξω το Ρόμα-Αταλάντα και την Κυριακή το Βενέτσια-Σασσουόλο.

Για να έχουμε όμως επιλογή και από Γαλλία, Σαββατόβραδο στις 22:00 Νις και Παρί Σεν Ζερμέν έρχονται αντιμέτωπες και ελπίζουμε να συντελέσουν ώστε να φτάσουμε στο «μαγικό» 21.

Golden 21: Η 7άδα του Θάνου Τσαλουχίδη για τα 21 γκολ!
Η 7άδα μου

Λεστερ-Λιντς
Μπάγερν Μονάχου-Μπάγερ Λεβερκούζεν
Χέρτα Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Ρόμα-Αταλάντα
Βαλένθια-Γρανάδα
Νις-Παρί Σεν Ζερμέν
Βενέτσια-Σασσουόλο


Καλή επιτυχία!