Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2022 16:05
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε την επιλογή αγώνων με πρώτο χρονικά το παιχνίδι στο Σαουθάμπτον. Κι όπως ο Τιτανικός που ξεκίνησε το ταξίδι του από το λιμάνι της νότιας Αγγλίας, έτσι και η δική μας πορεία για τον μαγικό αριθμό 21 «βυθίστηκε» προς το τέλος της διαδρομής, μένοντας στα 17 γκολ.

Επειδή όμως ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και οι αποτυχίες δεν μας πτοούν, θα ρίξουμε και αυτή την εβδομάδα τη ζαριά μας με στόχο να βρούμε την επτάδα αγώνων που θα σημειωθούν 21 γκολ. Ξεκινάμε από την αγαπημένη Πρέμιερ Λιγκ και το μεσημεριανό παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα σε Λέστερ και Λιντς. Δύο ομάδες με μεγάλα αμυντικά προβλήματα τη φετινή σεζόν και μοιάζει δύσκολο ο νέος προπονητής των φιλοξενούμενων, Ζέσε Μαρς να λύσει τα ανασταλτικά θέματα των «παγωνιών» σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Από το «Κινγκ Πάουερ» θα πάμε στην επιβλητική «Αλιάνζ Αρίνα» και το Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν, το οποίο υπόσχεται αρκετά τεμάχια και θα κλείσουμε την ημέρα στην επαρχία της Λιέγης με τον αγώνα Σερένγκ – Κλαμπ Μπριζ, ποντάροντας σε ξέσπασμα των φιλοξενούμενων μετά τον βαρύ αποκλεισμό στο Κύπελλο από την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ, Γάνδη.

Από το Βέλγιο επιστρέφουμε στην Γερμανία για τον αγώνα Μάιντζ-Ντόρτμουντ, ποντάροντας ότι οι πρώην ομάδες των Κλοπ και Τούχελ θα προσφέρουν ένα χορταστικό παιχνίδι. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αγαπημένο Άμστερνταμ και στο ματς Άγιαξ – Βάαλβαϊκ, όπου ο «Αίαντας» έχει σαφώς τον πρώτο λόγο και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα-σοκ από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς την περασμένη αγωνιστική.

Και μετά το πέρασμα από την «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» θα πάμε ξανά Γερμανία για το Κολωνία-Χοφενχάιμ, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν αρκετά γκολ τα τελευταία χρόνια στα παιχνίδια τους. Θα κλείσουμε την επτάδα με το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ ώστε να το παρακολουθήσουμε με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!
Η 7άδα μου

Λέστερ - Λιντς
Μπάγερν Μονάχου - Μπάγερ Λεβερκούζεν
Σεραίνγκ - Κλαμπ Μπριζ
Μάιντζ - Ντόρτμουντ
Άγιαξ - Βάαλβαϊκ
Κολωνία - Χόφενχάιμ
Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Καλή επιτυχία!