Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Ζιντάν ο εκλεκτός για την άκρη του πάγκου

Παρί Σεν Ζερμέν: Ζιντάν ο εκλεκτός για την άκρη του πάγκου

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/3/2022 17:32
Ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται ότι είναι ο άνθρωπος ο οποίος αποτελεί το φαβορί για να διαδεχθεί τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο «τιμόνι» της Παρί Σεν Ζερμέν και το προσεχές καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 49χρονος κόουτς μετά τη δεύτερη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ελεύθερος και περιμένει την κατάλληλη πρόταση και το πρότζεκτ που θα τον καλύπτει ούτως ώστε να επιστρέψει στους πάγκους.

Μάλιστα είχε δεχθεί κι άλλη κρούση από τους πρωτοπόρους του γαλλικού πρωταθλήματος, ωστόσο είχε απορρίψει την πρότασή τους εξαιτίας της παρουσίας του τεχνικού διευθυντή Λεονάρντο, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν έχει και την καλύτερη φήμη για τη στάση του απέναντι στους προπονητές, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την άδικη απομάκρυνση του Τόμας Τούχελ ο οποίος μετακόμισε στην Τσέλσι και την οδήγησε μέχρι την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα πάντως ο Ζιντάν δεν είναι πια το ίδιο αρνητικός στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Παρί αντί του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο -ο οποίος έχει απογοητεύσει πλήρως κι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι-, ενώ θα ήθελε να έχει ως σύμβουλο τον Αρσέν Βενγκέρ.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε λίγους μήνες, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή ο «Ζιζού» μοιάζει το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της Παρί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.