Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα στο 90+2’ για ΑΕΛ!

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα στο 90+2’ για ΑΕΛ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2018 21:36
Με γκολ του Κρίζμαν στο 90+2’ η ΑΕΛ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την ΑΕΚ στη Λάρισα και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Προηγήθηκαν με «Μασούντ (51’) οι «κιτρινόμαυροι», ισοφάρισε ο Ναζλίδης (57’) για τους «βυσσινί».

Σ’ ένα ματς με πολλή ένταση, η ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ στη Λάρισα και απέκτησε σκορ πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου εν όψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο 51’ με ένα γκολ όπου προηγήθηκε φάουλ του Μοράν κι οριακό οφσάιντ του σκόρερ Μασούντ, οι «βυσσινί» ισοφάρισαν με πέναλτι (δύσκολη απόφαση) του Ναζλίδη και στο 90+2’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή με ωραίο σουτ του Κρίζμαν.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ΑΕΚ μετά από 26 παιχνίδια και 130 ημέρες και πλέον η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ καλείται να ανατρέψει το σκορ στη ρεβάνς της 17ης Απριλίου εάν θέλει να προκριθεί στον τελικό για 3η σερί φορά.

Το ματς:


Η «Ένωση» θα μπορούσε να προηγηθεί από το ξεκίνημα του ματς όταν στο 2’ ο Λαμπρόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως σούταρε πάνω στον Μπόζοβιτς. Ο κακός αγωνιστικός χώρος και τα αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίκτες των δύο ομάδων δεν επέτρεψαν να δούμε καλό ποδόσφαιρο και το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς μεγάλες φάσεις.

Τα νεύρα συνεχίστηκαν στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50', όταν ο Μασούντ βγήκε τετ α τετ και έκανε το 0-1 για την ΑΕΚ. Οι παίκτες της ΑΕΛ δεν ακολούθησαν τη φάση και διαμαρτύρονταν στον διαιτητή για φάουλ του Μοράν, ο οποίος γλίτωσε την αποβολή. Παράλληλα, όπως φάνηκε στο ριπλέι, ο Μασούντ είναι οριακά σε θέση οφσάιντ, με τον επόπτη να βρίσκονταν σε λάθος θέση.Πέντε λεπτά μετά, ο Ζαχαριάδης έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ για μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλου στον Ναζλίδη. Ο άσος των γηπεδούχων βρήκε πρώτος τη μπάλα, ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν είχε πρόθεση να τον βρει, αλλά τον βρίσκει και ο διαιτητής έδειξε άσπρη βούλα προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Ναζλίδης ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, φέρνοντας το σκορ στα ίσια. Ο ίδιος θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 63’ ωστόσο το σουτ που επιχείρησε από θέση βολής σταμάτησε στο δοκάρι.

Η ΑΕΚ απάντησε στο 72’ με σουτ του Χριστοδουλόπουλου που πέρασε λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο άσος της «Ένωσης» σημάδεψε το δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια της φάσης ο Μασούρας έκοψε σωτήρια τον Μπακασέτα.

Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν τρίτη σημαντική στιγμή, με τον Μπόζοβιτς να νικά από κοντά τον Μασούντ, κρατώντας το 1-1. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ και το πλήρωσε στο 90+2’. Ο Λεοζίνιο βρήκε τον Κρίζμαν στην περιοχή και αυτός με άψογο διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της ΑΕΚ.

Με τη λήξη του ματς, οπαδοί της ΑΕΛ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ένας εξ' αυτών έσπρωξε από πίσω τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, βρίζοντάς τον ταυτόχρονα.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόνστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (92' Γιοβάνοβιτς), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (81' Λεοζίνιο), Κρίζμαν, Ναζλίδης (86' Χούμπτσεφ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ (79'), Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (69' Γαλανόπουλος).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.