Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Γιουβέντους και Μίλαν στον τελικό

Κύπελλο Ιταλίας: Γιουβέντους και Μίλαν στον τελικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2018 01:14
Γιουβέντους-Μίλαν είναι ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας. Η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε με 1-0 την Αταλάντα στο Τορίνο και «σφράγισε την πρόκριση για 4η σερί φορά, ενώ από την άλλη οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 5-4 των «λατσιάλι» στα πέναλτι (0-0 κ.δ & παρ) και πήραν το άλλο εισιτήριο.

Έπειτα από δύο χρόνια, Γιουβέντους και Μίλαν θα αναμετρηθούν ξανά σε τελικό Κυπέλλου Ιταλίας.

Η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε με 1-0 της Αταλάντα στο Τορίνο και με συνολικό σκορ 2-0 πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό. Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν και στο 64’ θα μπορούσαν να προηγηθούν, έχοντας δοκάρι με σουτ του Γκόμεζ. Η Γιουβέντους ισοφάρισε τα… δοκάρια στο 67’ με εξαιρετικό πλασέ του Ντάγκλας Κόστα και στο 73’ κέρδισε πέναλτι μετά την εύκολη πτώση του Ματουιντί στο κράτημα του Φάμπρι. Ο Πιάνιτς ανέλαβε την εκτέλεση και «σφράγισε» την πρόκριση των «Μπιανκονέρι», που στοχεύουν στο 4ο σερί Κύπελλο.

Από την άλλη, Λάτσιο και Μίλαν δεν σκόραραν ύστερα από συνολικά 120 λεπτά (0-0) και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου οι «ροσονέρι» πήραν το εισιτήριο με συνολικό σκορ 5-4.

Οι δύο ομάδες σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και ο δεύτερος φιναλίστ κρίθηκε από την άσπρη βούλα. Εκεί είχαμε θρίλερ με τον Θωμά Στρακόσια να αποκρούσει τα δύο πρώτα πέναλτι της Μίλαν (Ροντρίγκες και Μοντολίβο), ωστόσο ο Ντοναρούμα απάντησε, λέγοντας «όχι» στους Σάβιτς και Λούκας. Το σκορ είχε φτάσει στο 4-4, με τον Λουίς Φελίπε να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ντοναρούμα! Ο Ρομανιόλι δεν αστόχησε και η ομάδα του Γκατούζο θα βρίσκεται στον τελικό της 9ης Μαΐου στο Ολίμπικο!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.