Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρεις μήνες εκτός ο Νεϊμάρ, «τρέχει» για Μουντιάλ

Τρεις μήνες εκτός ο Νεϊμάρ, «τρέχει» για Μουντιάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2018 16:31
Τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει τελικά ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με τον γιατρό που θα τον χειρουργήσει, κ. Ροντρίγκο Λάσμαρ. Τρέχει για το Μουντιάλ ο Βραζιλιάνος άσος.

Στο Ρίο ντε Τζανέιρο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ταξίδεψε ο Νεϊμάρ. Την εγχείρηση θα αναλάβει ο γιατρός της Εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λάσμαρ, ο οποίος επιφύλασσε άσχημα νέα στους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού όπως τόνισε ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός για 2.5 έως 3 μήνες:

«Το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός υπολογίζεται στους 2,5 με 3 μήνες. Δεν είναι απλό κάταγμα, είναι κάταγμα σε σημαντικό οστό στο μέσο του ποδιού. Την Τετάρτη ο παίκτης έκανε νέες εξετάσεις οι οποίοι έδειξαν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με την θεραπεία. Υπήρχε ομόφωνη απόφαση να γίνει χειρουργείο. Μια πιο συντηρητική θεραπεία εγκυμονούσε μεγάλο κίνδυνο για νέο κάταγμα. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε αυτό το ρίσκο».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Νεϊμάρ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι σε καλή κατάσταση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.