Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα η Ατλέτικο, «καρέ» τερμάτων ο Γκριεζμάν!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα η Ατλέτικο, «καρέ» τερμάτων ο Γκριεζμάν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2018 01:28
Με τον Γκριεζμάν να πετυχαίνει καρέ τερμάτων η Ατλέτικο κέρδισε με 4-0 την Λεγκανές στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και βρέθηκε προσωρινά στο -4 από την κορυφή.

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Αντουάν Γκριεζμάν. Μετά το χατ-τρικ απέναντι στην Σεβίλλη, ο Γάλλος άσος πέτυχε καρέ τερμάτων απέναντι στην Λεγκανές, οδηγώντας την Ατλέτικο σε εμφατική νίκη με 4-0 στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Οι «ροχιμπλάνκος», έχοντας παιχνίδι περισσότερο, μείωσαν στο -4 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, την οποία αντιμετωπίζουν την Κυριακή (4/3) στο «Κάμπ Νου».

Η Λεγκανές μπήκε δυνατά στο ματς και στο 10’ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Ερασό, ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 16' η Ατλέτικο απάντησε, έχοντας δοκάρι με απευθείας φάουλ του Γκριεζμάν. Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα ο Γάλλος άνοιξε το σκορ με άψογο πλασέ, ενώ ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 (35’) με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ.

Στο 56' ο άσος της Ατλέτικο σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Φελίπε Λουίς και έγινε ο πρώτος παίκτης των «ροχιμπλάνκος» τον 21ο αιώνα που έχει πετύχει 3+ γκολ σε δυο σερί ματς. Ο Γάλλος άσος δεν έμεινε εκεί, αφού στο 67’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 έπειτα από σέντρα του Κόστα, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων για πρώτη φορά στην καριέρα του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.