Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Με εξάρα στους «8» η Τότεναμ (vid)

Κύπελλο Αγγλίας: Με εξάρα στους «8» η Τότεναμ (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2018 00:08
Με τον Γιορέντε να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Σον να ακολουθεί με δύο γκολ, η Τότεναμ διέλυσε με 6-1 την Ροτσντέιλ στο χιονισμένο «Γουέμπλεϊ» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Χαμός με το VAR!

Συμπληρώθηκε το «πάζλ» των «8» του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Τότεναμ ισοπέδωσε με 6-1 την ουραγό της League 1, Ροτσντέιλ και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Σουόνσι στο «Λίμπερτι».

Στο πρώτο ημίχρονο την παράσταση έκλεψε το… VAR. Μόλις στο 6’ ο Λαμέλα άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, ωστόσο ο διαιτητής έπειτα από δύο λεπτά χρήσης της τεχνολογίας αποφάσισε να μην το κατοχυρώσει, εντοπίζοντας φάουλ του Γιορέντε. Στο 21’ ο διαιτητής έκανε νέα χρήση του VAR αλλά δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Τότεναμ, παρότι υπήρχε ανατροπή του Μόουρα στη περιοχή.

Οι «πετεινοί» κατάφεραν εν τέλει να προηγηθούν στο 23’ χάρη σε σουτ του Σον μέσα από την περιοχή. Πέντε λεπτά μετά είδαμε τη φάση που σημάδεψε τον αγώνα! Ο Ν. Κορεάτης ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι, σταμάτησε λίγο πριν το σουτ και εν συνεχεία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή να το ακυρώνει, να δείχνει κίτρινη στον παίκτη και μάλιστα να απαγορεύει διπλή εκτέλεση!

Το 2-0 δεν έγινε ποτέ και στο 30’ η Ροτσντέιλ έφερε το σκορ στα ίσια με κοντινό πλασέ του Χάμφρις. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι για να φέρουν… τούμπα το ματς.

Η Τότεναμ ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και με πρωταγωνιστή τον Γιορέντε «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση. Στο 47’ ο Ισπανός έκανε το 2-1 με εύστοχο τετ-α-τετ, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μόουρα, ωστόσο στο ριπλέι φάνηκε να ήταν ελάχιστα πιο μπροστά. Ο Γιορέντε δεν έμεινε εκεί, αφού στο 53’ έκανε το 3-1 με κοντινό πλασέ και στο 59’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με κεφαλιά, «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του. Στο 65’ ο Σον βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, ενώ το… κερασάκι έβαλε στις καθυστερήσεις ο Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών


17 Μαρτίου

Σουόνσι - Τότεναμ
Γιουνάιτεντ Μαν. Γιουνάιτεντ - Μπράιτον

18 Μαρτίου

Γουίγκαν - Σαουθάμπτον
Λέστερ - Τσέλσι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.