Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ έριξε τεσσάρα στην Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ έριξε τεσσάρα στην Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2017 19:59
Η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-0 την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ», κάνοντας… φύλλο και φτερό την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Φιρμίνο (17’), Μανέ (40’), Σαλάχ (57’) και Στάριτζ (77’) τα γκολ. Εντός έδρας γκέλα για Τότεναμ, 1-1 με Μπέρνλι στο «Γουέμπλεϊ».

Ποιο ντέρμπι; Η Λίβερπουλ ισοπέδωσε με 4-0 την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» και έφτασε τους 7 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές, πληρώνοντας μονάχα εκείνο το γκολ-οφσάιντ που δέχτηκε στα… χασομέρια από την Γουότφορντ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Αρσέν Βενγκέρ εξέπληξε τους πάντες, αφού είχε την δυνατότητα να ξεκινήσει Σάντσες-Λακαζέτ, αλλά άφησε τον δεύτερο στον πάγκο, δίνοντας φανέλα βασικού στον Γουέλμπεκ. Βεβαία, το μεγάλο πρόβλημα για τους «κανονιέρηδες» ήταν ότι δεν βρήκαν ούτε στιγμή τον τρόπο για να σταματήσουν τις επελάσεις των παικτών της Λίβερπουλ.

Ο Τσεχ χρειάστηκε να επέμβει από νωρίς (10’), πραγματοποιώντας τρομερή επέμβαση σε κοντινό πλασέ του Σαλάχ, όμως στο 17’ ο Φιρμίνο πήρε την κεφαλιά στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας και «εκτέλεσε» τον Τσέχο πορτιέρο, «γράφοντας» το 1-0 για τους «κόκκινους».

Η Άρσεναλ δεν μπορούσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει, με τους γηπεδούχους να πίεζαν ασφυχτικά για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 19’ το πλασέ του Χέντερσον πέρασε δίπλα από το δοκάρι όπως και το βολέ του Μανέ στο 32’. Ωστόσο στο 40’ ο Σενεγαλέζος απέφυγε τον Χόλινγκ από τα αριστερά και με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Τσεχ για το 2-0.

Παρά την είσοδο του Κολέν αντί του Ράμσεϊ στο ξεκίνημα της επανάληψης, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η Λίβερπουλ έκανε ότι ήθελε στο ματς και στο 57’ «έγραψε» το 3-0 με τον Σαλάχ, ο οποίος διέσχισε μόνος του το μισό γήπεδο στην κόντρα, μιας και όλοι οι παίκτες της Άρσεναλ είχαν ανέβει στην περιοχή των «κόκκινων» για εκτέλεση κόρνερ.

Αμέσως ο Βενγκέρ έριξε στο ματς Λακαζέτ και Ζιρού, όμως πλέον ήταν αργά… Η Λίβερπουλ δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και στο 77’ ο Στάριτζ διαμόρφωσε το 4-0 με κοντινή κεφαλιά, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Σοκ στο 90+2' για Τότεναμ

Στο άλλο παιχνίδι, η Τότεναμ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέρνλι, ωστόσο το γκολ του Γουντ στο 90+2’ επέτρεψε στους «κλάρετς» να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Γουέμπλεϊ».

Οι «πετεινοί» προηγήθηκαν στο 49’ με τον Άλι όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ και το πλήρωσαν στις καθυστερήσεις. Ο νεοαποκτηθείς Γουντ μπήκε στο 57’ και με δικό του γκολ στο 90+2’ χάρισε στην Μπέρνλι το βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι η Τότεναμ έφτασε τους 4 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές, με τον Χάρι Κέιν να παραμένει «άσφαιρος» στην Πρέμιερ Λιγκ τον μήνα Αύγουστο. Ο Άγγλος φορ δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα 13 παιχνίδια που έχει δώσει τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, παρότι έχει σημειώσει 42 σουτ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.