Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ο Ικάρντι «σκότωσε» την Ρόμα

Σέριε Α: Ο Ικάρντι «σκότωσε» την Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2017 00:18
Με τον Ικάρντι να «χτυπά» δύο φορές (67’, 77’), η Ίντερ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Ρόμα στο «Ολίμπικο» και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκαν με Τζέκο (15’) οι «τζιαλορόσι» που είχαν τρία δοκάρια, ο Βεσίνο (87’) το τρίτο γκολ των «νερατζούρι».

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι επέστρεψε στο «Ολίμπικο» ως… εχθρός και οδήγησε την Ίντερ σε μεγάλο «διπλό» με 3-1 απέναντι στην Ρόμα. Ο Ικάρντι πέτυχε δύο γκολ για δεύτερη αγωνιστική και έβαλε την υπογραφή του στον θρίαμβο των «νερατζούρι» στην ιταλική πρωτεύουσα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετό ανοιχτό από τα πρώτα λεπτά, αφού στο 12’ ο Ικάρντι αστόχησε σε κενή εστία, ενώ στο 14’ η Ρόμα είχε δοκάρι με δυνατό σουτ του Κολάροφ. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε ένα λεπτό αργότερα, όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ναινγκολάν, ο Τζέκο ξέφυγε από το δίδυμο της άμυνας και «εκτέλεσε» τον Χαντάνοβιτς, «γράφοντας» το 1-0.

Το γκολ επηρέασε τους «νερατζούρι» και η μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησαν στο πρώτο μέρος ήταν στο 43’, με τον Άλισον να διώχνει δύσκολα το σουτ του Ικάρντι. Λίγα λεπτά νωρίτερα (39’) η Ρόμα είχε νέο δοκάρι με μακρινό σουτ του Ναινγκολάν για ένα δεύτερο τέρμα.

Οι «τζιαλορόσι» πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 65’ είχαν τρίτο δοκάρι με δυνατό σουτ του Περότι έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν την αστοχία τους δύο λεπτά αργότερα (67’), όταν μετά από εξαιρετική πάσα του Καντρέβα, η άμυνα της Ρόμα «κόπηκε» στα δύο και ο Ικάρντι με κοντινό πλασέ, έφερε το σκορ στα ίσια.

Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο θα μπορούσε να απαντήσει με τη… σέντρα, αφού μετά από βαθιά μπαλιά, ο Ελ Σαραουί βγήκε απέναντι από τον Χαντάνοβιτς, τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον Σλοβένο πορτιέρο, όμως ο Νταλμπέρ απομάκρυνε στη γραμμή.

Μετά το 1-1 το ματς απέκτησε τρελό ρυθμό, με την Ίντερ να ολοκληρώνει την ανατροπής στο 77’. Ο Πέρισιτς γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά και ο Ικάρντι με ωραίο τελείωμα από τη μικρή περιοχή «έγραψε» το 2-1 για τους «νερατζούρι». Δύο λεπτά μετά (79’) ο Άλισον νίκησε σε τετ-α-τετ τον Αργεντινό, που δεν μπόρεσε να κάνει χατ-τρικ, ενώ στο 82’ ο Ναινγκολάν αστόχησε από πλεονεκτική θέση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-2.

Η πίεση της Ρόμα δεν απέδωσε καρπούς και στο 87’ ο Βεσίνο έριξε τη χαριστική βολή με προβολή, ύστερα από νέα ασίστ του Πέρισιτς. Με το τελικό 3-1, η Ίντερ έκανε το «2 στα 2» και έπιασε την Γιουβέντους στην κορυφή της βαθμολογίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.