Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: 2x2 με… καρδιοχτύπι ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: 2x2 με… καρδιοχτύπι ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2017 23:27
Με εύστοχο πέναλτι του Φορτούνη (29’) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 την Λαμία στο ουδέτερο Περιστέρι, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 70’ λόγω αποβολής του Μίλιτς. Είχαν δοκάρι για την ισοφάριση οι νεοφώτιστοι.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Λαμία, ωστόσο με γκολ-πέναλτι του Φορτούνη, πήρε τη νίκη με 1-0 στο Περιστέρι (λόγω ανετοιμότητας του ΔΑΚ) και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» περιορίστηκαν σε φλύαρη κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν «καθάρισαν» το ματς στο δεύτεορ μέρος και στο τελευταίο 20λεπτο έπαιξαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μίλιτς. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Χάσι κράτησε το 1-0 και διπλασίασε τις νίκες της στην Σούπερ Λιγκ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στην Λαμία, καθώς στο 5ο λεπτό ο Μπλάζιτς έβγαλε τον Πίτι σε τετ-α-τετ με τον Καπίνο, όμως ο πορτιέρο του Ολυμπιακού έδιωξε με το πόδι. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις, απειλώντας για πρώτη φορά στο 26’ με άστοχη κεφαλιά του Φορτούνη από το ύψος του πέναλτι.

Δύο λεπτά αργότερα (28’) ο Πάρντο ανατράπηκε στην περιοχή από τον Αναστασιάδη, ο διαιτητής Κατσικογιάννης έδωσε πέναλτι και ο Φορτούνης «έγραψε» το 1-0 από την άσπρη βούλα. Η Λαμία θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα (35’) έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Βουό. Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Μπεν, ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να αποκρούσει τη μπάλα όμως ο Ασίγκμπα έδιωξε προ του Πάρντο.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία επιχείρησε να παίξει πιο επιθετικά, κάτι που επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να βρουν περισσότερους κενούς χώρους. Στο 59’ ο Μάριν δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλάγια θέση, ενώ στο 67’ ο Ανσαριφάρντ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Παπαδόπουλο, όμως ο Ασίγκμπα πρόλαβε και έδιωξε στη γραμμή.

Και εκεί που ο Ολυμπιακός έδειχνε να ανεβάζει ταχύτητα, ο Μίλιτς αποβλήθηκε στο 70’ με δεύτερη κίτρινη για ανατροπή στον Βάντερσον (δύσκολη φάση, στο replay δεν φαίνεται εάν βρίσκει ή όχι τον επιθετικό της Λαμίας).

Οι Πειραιώτες οπισθοχώρησαν και έδωσαν την κατοχή στους τυπικά γηπεδούχους, που όμως αδυνατούσαν να βρουν ελεύθερους χώρους προς την εστία του Καπίνο. Με εξαίρεση μια άστοχη κεφαλιά του Βουό (72’), οι νεοφώτιστοι δεν απείλησαν με αξιώσεις τον Ολυμπιακό, ο οποίος απορρόφησε την πίεση και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης (68' Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (85' Τσουπρόνης), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Ομο, Ακόστα, Πίτι, Βασιλαντωνόπουλος (55' Βάντερσον), Βουό

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Ρομαό, Ρέτσος, Μίλιτς, Ζιλέ, Οτζίτζα, Φορτούνης (79' Σεμπά), Μάριν (74' Φιγκέιρας), Πάρντο, Μπεν (64' Ανσαριφάρντ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.