Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Μέσι έκανε ξανά τη διαφορά για την Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Μέσι έκανε ξανά τη διαφορά για την Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2017 21:33
Με τον Μέσι να πετυχαίνει δύο γκολ και να ξεπερνά τα 350 στην Πριμέρα, η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-0 από την έδρα της Αλαβές και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα. Χαμένο πέναλτι και δοκάρι για τον Αργεντινό.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ξανά μία ομάδα μόνος του και με δύο γκολ επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να φύγει με το «διπλό» (2-0) από την έδρα της Αλαβές. Μέχρι να επιστρέψει ο Λουίς Σουάρες και να ενσωματωθεί στην ομάδα ο Ουσμάν Ντεμπελέ, οι Καταλανοί στηρίζουν τις ελπίδες τους στον Αργεντινό, ο οποίος με τα τέρματα που σημείωσε, ξεπέρασε τα 350 στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στην Αλαβές. Στο 31’ ο Σομπρίνο βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Τερ Στέγκεν, αλλά ο Γερμανός πορτιέρο καταφέρνει να καλύψει με το σώμα την εστία του και να αποκρούσει.

Οχτώ λεπτά μετά (39’) η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι με τον Πικέ, όμως ο Πατσέκο απέκρουσε το χτύπημα του Μέσι. Ο Αργεντινός πήρε το… αίμα του πίσω στο 55’, ανοίγοντας το σκορ με σουτ εντός περιοχής. Ο «Λίο» «χτύπησε» ξανά δέκα λεπτά αργότερα, όταν ύστερα από αντεπίθεση και τραγικά λάθη στην άμυνα της Αλαβές, ο Αλκάθερ «έστρωσε» με το κεφάλι στον Μέσι, ο οποίος από κοντά «έγραψε» το 2-0.

Ο σούπερ σταρ των Καταλανών «φλέρταρε» με το χατ-τρικ στο 74 όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, το 4ο δοκάρι σε δύο αγώνες για τον 30χρονο. Στα εναπομείναντα λεπτά η Αλαβές δεν κατάφερε να αντιδράσει και η Μπαρτσελόνα έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.