Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Διέλυσε την Λας Πάλμας του Αραούχο η Ατλέτικο!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Διέλυσε την Λας Πάλμας του Αραούχο η Ατλέτικο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2017 01:27
Η Ατλέτικο διέλυσε με 5-1 την Λας Πάλμας στη Γκραν Κανάρια και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Δύο γκολ ο Κόκε, έπαιξε για 25 λεπτά ο Αραούχο για τους γηπεδούχους.

Παρά την απουσία του τιμωρημένου Γκριεζμάν, η Ατλέτικο δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Λας Πάλμας, παίρνοντας εμφατική νίκη με 5-1 στη Γκραν Κανάρια. Αυτή ήταν και η πρώτη εφετινή νίκη των «ροχιμπλάνκος» μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στη Ζιρόνα (2-2).

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μπήκε… φουριόζα στο ματς, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο 5λεπτο χάρη στα γκολ των Κορέα (3’) και Καράσκο (5’). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 58’ με τον Καγιέρι, όμως ο Κόκε απάντησε άμεσα (62’) με εξαιρετικό σουτ, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ατλέτικο.

Ο ίδιος σκόραρε ξανά στο 75’ με τρομερό ανάποδο ψαλίδι, ενώ στο 81’ ο Όμπλακ απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι του Βιέρα, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 88’ ο Πάρτεϊ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 για την Ατλέτικο.

Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο μπήκε ως αλλαγή στο 65’ ωστόσο δεν κατάφερε να φανεί στο ματς, μιας και η Λας Πάλμας αδυνατούσε να αναπτυχθεί ορθολογικά. Η μοναδική στιγμή του Αργεντινού στον αγώνα ήταν μια ατομική ενέργεια στο 90’ όπου κατάφερε να αποφύγει δύο παίκτες έξω από την περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν αρκετά αδύναμο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.