Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με… υπογραφή Μοράτα η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Με… υπογραφή Μοράτα η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2017 17:34
Με πρωταγωνιστή τον Μοράτα (γκολ και ασίστ) η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Τσέλσι απέναντι στην Έβερτον. Χωρίς να χρειαστεί να πιάσουν υψηλή απόδοση, οι πρωταθλητές πήραν τη νίκη με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έφτασαν τους 6 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε την πρωτοβουλία από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 9’ δικαιούται να φωνάζει για τη μη αποβολή του Γκουεγέ, ο οποίος πήγε με τις τάπες στο καλάμι του Φάμπρεγκας. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν στο μισό γήπεδο την Έβερτον και η πρώτη τους καλή στιγμή ήρθε στο 10’ με ένα ψαλιδάκι του Πέδρο, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η πίεση των Λονδρέζων απέδωσε καρπούς στο 27’. Ο Μοράτα έδωσε με το κεφάλι στον Φάμπρεγκας, ο Ισπανός τσίμπησε τη μπάλα και την έστειλε στη γωνία του Πίκφορντ για το 1-0. Από ισπανικό συνδυασμό ήρθε και το δεύτερο γκολ της Τσέλσι στο 40’. Ο Αθπιλικουέτα έκανε συστημένη σέντρα στον Μοράτα και ο Ισπανός με καρφωτή κεφαλιά «έγραψε» το 2-0, φτάνοντας τα 2 γκολ (και 2 ασίστ) σε 3 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Στην επανάληψη, οι παίκτες των «μπλε» κατέβασαν ταχύτητα, ωστόσο είχαν κάποιες καλές στιγμές για ένα τρίτο τέρμα. Δύο σουτ του Πέδρο πέρασαν δίπλα από το δοκάρι, ενώ ο Μόουσες αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Πίκφορντ. Η Έβερτον, που είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ανέβασε την απόδοση της στα τελευταία λεπτά, ωστόσο η Τσέλσι κράτησε το 2-0 ως το φινάλε.

Στο άλλο ματς, Γουέστ Μπρομ και Στόουκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Χόθρονς», με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την πρώτη τους απώλεια μετά από δύο σερί νίκες. Η ομάδα του Τόνι Πούλις (υπήρξε για 10 χρόνια προπονητής της Στόουκ) άνοιξε το σκορ στο 51’ με τον Τζέι Ροντρίγκες, όμως οι «πότερς» βρήκαν απάντηση στο 77’ με τον Κράουτς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.