Ξεκινάει να χτίζεται το σπίτι της ΑΕΚ (pics)

Ξεκινάει να χτίζεται το σπίτι της ΑΕΚ (pics)


Από το πρωί της Παρασκευής (28/7) οι μπουλντόζες έχουν ξεκινήσει τις χωματουργικές εργασίες στο οικόπεδο της ΑΕΚ, όπου θα χτιστεί το νέο γήπεδο της «Ένωσης».

Ξεκίνησε την Παρασκευή (28/7) η πρώτη φάση κατασκευής της Αγιά – Σοφιάς μετά το χθεσινό αγιασμό και τη γιορτή που στήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι μπουλντόζες έχουν ξεκινήσει τις χωματουργικές εργασίας από τη μία μεριά του οικοπέδου, ενώ από την άλλη πλευρά μαζεύονται οι εξέδρες που είχαν στηθεί για τον χθεσινό αγιασμό.

Το πρώτο βήμα είναι να μετατραπεί το οικόπεδο σε εργοτάξιο. Δηλαδή να γίνουν όλες οι απαραίτητες χωματουργικές εργασίες και να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος, για να ξεκινήσει το κτίσιμο. Εν συνεχεία αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα αντιστήριξης, κάτι που ενδέχεται να γίνει ακόμα και το Σάββατο (29/7).

Οι πρώτες φωτογραφίες της έναρξης των εργασιών είναι εντυπωσιακές και φυσικά, ιστορικές

Ξεκινάει να χτίζεται το σπίτι της ΑΕΚ (pics)Ξεκινάει να χτίζεται το σπίτι της ΑΕΚ (pics)Ξεκινάει να χτίζεται το σπίτι της ΑΕΚ (pics)Ξεκινάει να χτίζεται το σπίτι της ΑΕΚ (pics)Ξεκινάει να χτίζεται το σπίτι της ΑΕΚ (pics)Ξεκινάει να χτίζεται το σπίτι της ΑΕΚ (pics)


Ομάδα που αφορά: ΑΕΚ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή