Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα πρόκρισης για Παναθηναϊκό

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα πρόκρισης για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2017 23:30
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 την Καμπάλα στη Λεωφόρο και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μόλινς (37’ πεν.) το γκολ για την ομάδα του Ουζουνίδη, που έχασε μεγάλες ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ έκανε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έδειξαν σοβαρό πρόσωπο και επικράτησαν με 1-0 της Καμπάλα στη Λεωφόρο. Μάλιστα το σκορ αδικεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν απειλήθηκαν και έχασαν ευκαιρίες για να «σφραγίσουν» από σήμερα την πρόκριση.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε δυνατά στο ματς, παίρνοντας τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Στο 6’ το σουτ του Άλτμαν πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 7’ ο Ζέκα επιχείρησε μακρινό σουτ εκτός περιοχής, με τον Μπεζοτόσνι να διώχνει με γροθιές.

Τρία λεπτά μετά (10’) η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουντ κατέληξε στο δοκάρι, ενώ η αντίδραση της Καμπάλα ήρθε στο 17’, με τον Βλαχοδήμο να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Όζομπιτς.

Ο Παναθηναϊκός κυκλοφορούσε τη μπάλα, χωρίς να δημιουργεί άλλη ευκαιρία, όμως στο 36’ η κεφαλιά του Μολίνς βρήκε στο χέρι του Γκουρμπάνοφ και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Ο Σουηδός ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους «πράσινους» σ’ ένα σημείο που είχαν περιοριστεί σε φλύαρη κατοχή.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του «τριφυλλιού» μπήκαν αποφασισμένοι να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ ώστε να «καθαρίσουν» την πρόκριση. Στο 53’ ο Μολίνς νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Μπεζοτόσνι, ενώ στο 59’ ο γκολκίπερ της Καμπάλα έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Λουντ. Ο Φινλανδός «φλέρταρε» ξανά με το γκολ στο 74’ έχοντας νέο δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής.

Η Καμπάλα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει και το τελικό 1-0 μοιάζει «φτωχό» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη και να διευκολύνει το έργο του ενόψει της ρεβάνς στο Μπακού.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χούλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Κουρμπέλης, Λούντ, Χατζηγιοβάνης (69’ Καμπέσας), Άλτμαν (87’ Δώνης), Μολίνς (69’ Λουτσιάνο)

Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Νταμπό, Χάλιντεϊ, Χουσεΐνοφ, Βέρνιντουπ, Μαλόουν (76’ Κονέ), Γκουρμπάνοφ, Όζομπιτς, Μπαλτόις, Μόνροους


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.