Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Επέστρεψε με νίκη η Μίλαν, «σφαλιάρα» για Στραματσόνι

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Επέστρεψε με νίκη η Μίλαν, «σφαλιάρα» για Στραματσόνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2017 00:57
Η Μίλαν επέστρεψε στην Ευρώπη ύστερα από 1234 ημέρες, επικρατώντας με 1-0 της Κραϊόβα στην Ρουμανία. Προβάδισμα για Μαρσέιγ, Μπιλμπάο, Έβερτον και Ζενίτ, «σφαλιάρα» για την Σπάρτα του Στραματσόνι.

Με νίκη συνδύασε η Μίλαν την επιστροφή στην Ευρώπη μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια. Οι «ροσονέρι» πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Κραϊόβα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσουν το «παρών» στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βιντσέντζο Μοντέλα είχε εκτός αποστολής τους Μπονούτσι, Μπίλια, Σούσο, Ρομανιόλι, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους Μιλανέζους, οι οποίοι πήραν τη νίκη με απευθείας φάουλ του Ροντρίγκες (44’).

Από την άλλη, η Μαρσέιγ κέρδισε με 4-2 την Οστάνδη στο «Βελοντρόμ» και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Πρωταγωνιστής για τους Μασσαλούς ήταν ο Ζερμέν, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (2’, 57’, 82’). Πιο δύσκολα τα πράγματα για την Μπορντό, η οποία νίκησε με 2-1 την Βιντεότον χάρη σε δύο γκολ του Σανκαρέ (18’, 33’). Παρόλα αυτά, το γκολ του πρώην «ερυθρόλευκου», Σκέποβιτς (23’) βάζει στο κόλπο τους Ούγγρους ενόψει της ρεβάνς.

Μικρό προβάδισμα για Έβερτον, Μπιλμπάο, «σφαλιάρα» για Στραματσιόνι


Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Επέστρεψε με νίκη η Μίλαν, «σφαλιάρα» για Στραματσόνι
Μικρό βήμα πρόκρισης και για την Έβερτον, η οποία κέρδισε με το… φτωχό 1-0 την Ρουζομπερόκ στο «Γκούντισον Παρκ». Το επίσημο ντεμπούτο του Ρούνεϊ με τα μπλε δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα «ζαχαρωτά» χρειάστηκαν το μακρινό σουτ του Μπέινς (65’) για να πάρουν τη δύσκολη νίκη.

Από την άλλη, η Μπιλμπάο στο πρώτο της επίσημο ματς στην μετά-Βαλβέρδε εποχή απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Ντιναμό Βουκουρεστίου στην Ρουμανία και απέκτησε σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Σαν Μαμές». Οι Βάσκοι προηγήθηκαν με τον Λαπόρτ (21’), ωστόσο οι Ρουμάνοι, που είχαν βασικό τον Γιώργο Κατσικά, ισοφάρισαν στο 54’ με τον Ριβαρντίνιο.

Η Φράιμπουργκ, με γκολ του Πέτερσεν (20’) νίκησε με 1-0 την Ντομζάλε στην Γερμανία, ενώ η Ζενίτ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπνέι Γεχούντα και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση. Αντίθετα, η Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσιόνι ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ενόψει της ρεβάνς.

Η Μπράγκα έμεινε στο 1-1 με την ΑΊΚ στην Στοκχόλμη και απέκτησε σκορ πρόκρισης, ενώ η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Στουρμ Γκρατς (βασικός ο Λυκογιάννης) στην Αυστρία. Μεγάλη έκπληξη στη Λιθουανία, αφού η Σούντουβα κέρδισε με 3-0 την Σιόν και βρίσκεται μια «ανάσα» από τα πλει-οφ. Έκπληξη και στην Ολλανδία, αφού η κροατική Οσιγιεκ πήρε «διπλό» (1-0) στην έδρα της Αιντχόβεν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.