Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα… μαλακά η Βοσνία για τα επεισόδια με την Ελλάδα

Στα… μαλακά η Βοσνία για τα επεισόδια με την Ελλάδα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2017 15:03
Στα… μαλακά έπεσε η Βοσνία για τα όσα έγιναν στο ματς με την Ελλάδα, αφού όπως ανακοίνωσε η FIFA, η αντίπαλος μας στα προκριματικά του Μουντιάλ θα χρειαστεί να βρει άλλη έδρα για το κρίσιμο ματς με το Βέλγιο στις 7 Οκτωβρίου.

Ανακοινώθηκε από την FIFA η τιμώρια της Βοσνίας για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με την Ελλάδα για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Όπως έγινε γνωστό, οι Βόσνιοι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επίσημη έδρα τους το «Μπίλινο Πόλιε» για το επόμενο εντός, το οποίο είναι απέναντι στο Βέλγιο στις 7 Οκτωβρίου. Έτσι θα χρειαστεί να αναζητήσουν νέα έδρα για το κρίσιμο ματς απέναντι στους Βέλγους, όπου θα έχουν την βοήθεια του κόσμου τους. Παράλληλα τους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 26.700 ευρώ.

Από την άλλη, ο πρώην πλέον βοηθός του Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, Στεφάν Ζιλί, τιμωρήθηκε με έξι μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος τεχνικός γρονθοκόπησε τον Γιάννη Γιαννιώτα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη Ζένιτσα.

Τέλος, ο Μοχάμεντ Μπέσιτς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, ενώ με πρόστιμο ύψους 4.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Έντιν Τζέκο για την αψιμαχία με τον συμπαίκτη του στη Ρόμα, Κώστα Μανωλά. Απ' την άλλη πλευρά, ο Έλληνας διεθνής στόπερ καλείται να πληρώσει το ποσό των 2.200 ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.