Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για ΑΕΚ, ελπίζουν ΑΕΛ και Απόλλων Λεμεσού

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για ΑΕΚ, ελπίζουν ΑΕΛ και Απόλλων Λεμεσού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2017 00:22
Η ΑΕΚ Λάρνακας κέρδισε με 2-0 την Ντιναμό Μινσκ στην Κύπρο και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη, η ΑΕ Λεμεσού έμεινε στο 0-0 με την Αούστρια Βιέννης στη Αυστρία, ενώ ο Απόλλων Λεμεσού ηττήθηκε με 2-1 από την Αμπερντίν στην Σκωτία.

Τρία διαφορετικά αποτελέσματα για τις κυπριακές ομάδες στον πρώτο τους αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΑΕΚ Λάρνακας έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλει-οφ, επικρατώντας με 2-0 της Ντιναμό Μινσκ στην Κύπρο. Oι «κιτρινοπράσινοι» πήραν τη νίκη με δύο γκολ των Τέτε (42′) και Χέφελ (70′), ενώ είχαν ευκαιρίες για ακόμα ένα γκολ. Από την πλευρά τους οι Λευκορώσοι είχαν τις δικές τους στιγμές για να πετύχουν ένα τέρμα, κάτι που εντέλει δεν έγινε.

Από την άλλη, η ΑΕ Λεμεσού έμεινε στο 0-0 με την Αούστρια Βιέννης στην Αυστρία και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Κύπρου. Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ ήταν εξαιρετικά στημένη και είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος. Λαφράνς (11’) και Σάσι (20’) αστόχησαν από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 45’ το σουτ του Αρουαμπαρένα σταμάτησε στο δοκάρι. Η Αούστρια ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και είχε δύο σημαντικές στιγμές με Γκράνγάλντ (73’) και Πιρές (77’), όμως το 0-0 έμεινε ως το φινάλε.

Τέλος, ο Απόλλων Λεμεσού ηττήθηκε με 2-1 από την Αμπερντίν στην Σκωτία, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σατσέτι (71’). Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν στο 5’ με κεφαλιά του Κρίστι, όμως στο 60’ οι Κυπελλούχοι Κύπρου ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Σαντάνα. Οι γηπεδούχοι δεν πατούσαν καλά στο δεύτερο μέρος αλλά η αποβολή του Ισπανού στο 71’ τους έδωσε ώθηση και στο 78’ ο Σάινι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με σουτ εκτός περιοχής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.