Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό» για… σεντόνι η Γιουνάιτεντ, πάρτι του Μπεντέκε στο Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό» για… σεντόνι η Γιουνάιτεντ, πάρτι του Μπεντέκε στο Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2017 23:03
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπέρνλι και πλέον μπαίνει για τα καλά στο «κόλπο» της τετράδας μετά και την ήττα-σοκ της Λίβερπουλ με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ».

Την 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 2-0 την Μπέρνλι στο «Τέρφ Μουρ» και μείωσαν στο -1 τη διαφορά από την 4η Μάντσεστερ Σίτι πριν το μεταξύ τους παιχνίδι την Πέμπτη (27/4) στο «Έτιχαντ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι», που έμειναν αήττητοι για 23ο παιχνίδι πρωταθλήματος, είχαν την απόλυτη υπεροχή, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος. Στο 21’ ο Μαρσιάλ έφυγε στην αντεπίθεση, έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Ερέρα και «έγραψε» το 1-0. Το τέρμα αυτό κόστισε στην Γιουνάιτεντ 10 εκατ. λίρες, καθώς ήταν το 25ο του Γάλλου με τον σύλλογο και ενεργοποίησε σχετική ρήτρα με τη Μονακό!

Τα πάντα τελείωσαν στο 39’, όταν μετά από ενέργεια του Μαρσιάλ, η μπάλα κόντραρε στον Χίτον και κατέληξε στον Ρούνεϊ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Μπεντέκε πλήγωσε την Λίβερπουλ


Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό» για… σεντόνι η Γιουνάιτεντ, πάρτι του Μπεντέκε στο Λίβερπουλ
Στο άλλο ματς, η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ» και βλέπει το έργο για την τετράδα να δυσκολεύει, αφού βρίσκεται μεν στην 3η θέση, ωστόσο έχει δύο παιχνίδια περισσότερα από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ και τρία από την Άρσεναλ.

Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν στο 24’ με απευθείας φάουλ του Κουτίνιο, ενώ είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσαν για ένα δεύτερο γκολ. Η Κρίσταλ Πάλας γλίτωσε το 2-0 και στο 42’ ο πρώην «κόκκινος» Μπεντέκε ισοφάρισε το σκορ στο 1-1. Μάλιστα ο Βέλγος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 74’ «πληγώνοντας» ξανά την πρώην ομάδα του για το τελικό 2-1.

Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη των Λονδρέζων στο «Άνφιλντ» και η πρώτη του Σαμ Αλαρντάις στην έδρα της Λίβερπουλ. Μ’ αυτό το τρίποντο οι «αετοί» εξασφάλισαν ουσιαστικά την παραμονή, μετρώντας τρεις μεγάλες νίκες για τον μήνα Απρίλιο (2-1 στην Τσέλσι, 3-0 την Άρσεναλ, 2-1 στο Λίβερπουλ).

Με την ήττα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στην 3η θέση με 66 βαθμούς, δύο περισσότερους από την 4η Μάντσεστερ Σίτι (δύο παιχνίδια λιγότερα), τρεις από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (δύο παιχνίδια λιγότερα) και εννέα από την 7η Άρσεναλ (τρία παιχνίδια λιγότερα).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.