Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Κλείδωσε» πλει-οφ και έριξε τον Λεβαδειακό η ΑΕΚ!

Σούπερ Λιγκ: «Κλείδωσε» πλει-οφ και έριξε τον Λεβαδειακό η ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2017 21:16
Με γκολ του Αραούχο (87') και αυτογκόλ του Μουλόπουλου (95') η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 στη Λιβαδειά, εξασφάλισε τα πλει-οφ και «σφράγισε» τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού στην Football League.

Την παρουσία της στα πλει-οφ της Σούπερ Λιγκ εξασφάλισε και μαθηματικά η ΑΕΚ. Με δύο γκολ στο φινάλε, η «Ένωση» πέρασε με 2-0 από την έδρα του Λεβαδειακού, ο οποίος με αυτό το αποτέλεσμα υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Football League.

Η «Ένωση» δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, με τον Μανόλο Χιμένεθ να παραδέχεται στο φινάλε πως το μυαλό των παικτών ήταν στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 8’ με διαγώνιο σουτ του Καραμπουέ, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η ΑΕΚ είχε φλύαρη κατοχή και είναι ενδεικτικό πως ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος με μια τελική και αυτή εκτός εστίας! Αντίθετα, ο Λεβαδειακός είχε άλλες δύο καλές στιγμές με σουτ του Σουμπίνιο (21’, 34’) τα οποία πέρασαν δίπλα από το δοκάρι του Μπάρκα.

Οι Βοιωτοί πατούσαν καλύτερα και στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Σίλβα (51’) να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Μπάρκα. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή για την ΑΕΚ ήρθε στο 59’ με δυνατό σουτ του Γιόχανσον, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Ναμάσκο. Από εκείνο το σημείο, η «Ένωση» ανέβασε την απόδοση της, ωστόσο με εξαίρεση κάποια κερδισμένα κόρνερ, δεν κατάφερε να απειλήσει. Μάλιστα, στο 73’ ο Λεβαδειακός έφυγε στην κόντρα και είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Νιας, ο οποίος έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Τη λύση για την ΑΕΚ έδωσε τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Αραούχο! Στο 87’ ο Χριστοδουλόπουλος έβγαλε τον Αργεντινό σε τετ-α-τετ και αυτός δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0. Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 90+5’, ύστερα από γύρισμα του Αραούχο, η μπάλα κόντραρε στον Μουλόπουλο και κατέληξε στο βάθος της εστίας για το τελικό 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.