Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Δεν πάω πουθενά. Υπομονή άλλα... 13 χρόνια»

Μαρινάκης: «Δεν πάω πουθενά. Υπομονή άλλα... 13 χρόνια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2017 22:38
Μήνυμα παραμονής και μεταγραφικής ενίσχυσης ενόψει της νέας σεζόν έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. «Έχω υποσχεθεί 20 πρωταθλήματα, οι αντίπαλοι ας κάνουν υπομονή άλλα 12-13 χρόνια».

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη λήξη του Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 5-0 που επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να εξασφαλίσουν αγωνιστικά το 7ο σερί πρωτάθλημα:

«Πήραμε το 44ο πρωτάθλημα. Δώσαμε πολλές απαντήσεις. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Φέτος μας έβαλαν πάρα πολλά εμπόδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε περήφανοι και πολύ δυνατοί για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο και γρήγορα γιατί ξεκινάμε γρήγορα. Έχω δώσει μια υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα. Οι αντίπαλοι μας ας έχουν υπομονή.

Εγώ δεν πάω πουθενά. Αυτή είναι η πόλη μου εδώ μεγάλωσα. Όσοι έχουν αναλάβει αυτήν την εργολαβία εναντίον του Ολυμπιακού να το ξέρουν. Εγώ είμαι εδώ για την ομάδα και είμαι στον Πειραιά και όσοι πολιτικοί, υπουργοί, λιμενικοί, και αστυνομικοί που βάζουν εμπόδια στην ομάδα να είναι καλά να χαίρονται την υγεία τους και να βλέπουν τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωταθλήματα ξανά και στα επόμενα 13 με 14 χρόνια. Να χτυπάνε εμένα μόνο ν' αφήνουν τον Ολυμπιακό να παίρνουν τα πρωταθλήματα
».

Όσο για τη συνέχεια; «Θα τ' ακούσετε αναλυτικά τις επόμενες 15 μέρες για το τι θα κάνουμε στη συνέχεια στην ομάδα. Ζήτω ο Θρύλος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.