Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Μόλινς

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Μόλινς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2017 21:36
Με το παρθενικό γκολ του Μόλινς (86’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και οριστικοποίησε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Τραυματίστηκε και χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ζέκα.

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Τούμπας για το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στην Λεωφόρο, εξασφάλισε τη συμμετοχή στα πλει-οφ και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, αδυνατώντας να απειλήσουν με αξιώσεις. Ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος με το μακρινό σουτ του Ντιγκινί στο 13' που απόκρουσε ο Βλαχοδήμος ενώ στο 27' ο Ντάουντα δεν κατάφερε να ευστοχήσει με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Στον αντίποδα, οι μοναδικές φάσεις του «τριφυλλιού» ήρθαν από τον Μπέργκ (33’, 37’), ωστόσο ο Σουηδός δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος, έχοντας δύο καλές στιγμές, με σουτ του Κλωναρίδη (52’) και άστοχη κεφαλιά του Μπέργκ (53’) από πλεονεκτική θέση. Στο 65’ ο πρώτος αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 79’ η κεφαλιά του Κουρμπέλη πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του, είχε δοκάρι στο 80’ με τρομερό σουτ του Χατζηγιοβάνη, ενώ στο 83’ ο Νταουντά έδιωξε στη γραμμή την προβολή του Λουντ. Το γκολ για τους «πράσινους» ήρθε τρία λεπτά μετά, με τον Εμποκού να κάνει κάθετη πάσα για τον Μπέργκ, ο Σουηδός γύρισε τη μπάλα στον Μόλινς και ο τελευταίος με διπλή προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Στα άσχημα για το «τριφύλλι» ο τραυματισμός του Ζέκα, ο οποίος χάνει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στον επαναληπτικό του 2-0 της Λεωφόρου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.