Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζημιά στους συνδέσμους οι Ζλάταν και Ρόχο

Ζημιά στους συνδέσμους οι Ζλάταν και Ρόχο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2017 03:08
Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα νέα όσον αφορά τους τραυματισμούς των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μάρκος Ρόχο. Οι δύο άσοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν υποστεί ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου και θα μείνουν εκτός για αρκετούς μήνες.

Τέλος η σεζόν για τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μάρκος Ρόχο. Όπως ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι δύο άσοι υπέστησαν ζημιά στους συνδέσμους στο γόνατο από το παιχνίδι με την Άντερλεχτ και θα αργήσουν να επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι δεν μπορεί ακόμα να γίνει εκτίμηση για το χρονικό διάστημα της απουσίας, ωστόσο δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δύσκολα θα παίξει ξανά πριν το 2018. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ύστερα από λεπτομερείς εξετάσεις στους τραυματισμούς των Μάρκος Ρόχο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον αγώνα του Europa League με την Αντερλεχτ, επιβεβαιώνουμε ότι και οι δύο παίκτες έχουν υποστεί ζημιά στους συνδέσμους στο γόνατο και θα χρειαστούν οι γνώμες ειδικών τις επόμενες μέρες. Ακόμα δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνουν εκτός και αυτό θα αποφασιστεί μετά τις συνεδρίες με τους ειδικούς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.