Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιβαρυντική για Ολυμπιακό η έκθεση της Αστυνομίας!

Επιβαρυντική για Ολυμπιακό η έκθεση της Αστυνομίας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2017 18:25
Επιβαρυντική για τον Ολυμπιακό είναι η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη του Ολυμπιακός-ΑΕΚ!

Ακόμα και με κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών ενδέχεται να κινδυνέψει ο Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν μετά το φινάλε του αγώνα με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Από όσα προκύπτουν από την έκθεση της Αστυνομίας, 50 περίπου οπαδοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους να εισβάλλουν στον χώρο των VIP και επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις. Από αυτό το συμβάν προέκυψαν συλλήψεις 5 ατόμων.

Παράλληλα, αναφέρεται πως άτομα που ήταν εντός του αγωνιστικού χώρου κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά των παικτών της ΑΕΚ, με την αστυνομία να επεμβαίνει. Ακολούθησε επίθεση από περίπου 40 άτομα, ορισμένοι με διακριτικά του Ολυμπιακού, με συνέπεια να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί.

Να σημειωθεί ότι η ΔΕΑΒ έχει εισηγητικό ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις και αναλόγως με το τι έχει γραφτεί και αναφερθεί από τους παρατηρητές του αγώνα και από το εάν θα χαρακτηριστούν εκτεταμένα ή μεμονωμένα τα επεισόδια, υπάρχει ακόμα και ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών.
Πιο αναλυτικά:

Η έκθεση της Αστυνομίας για επεισόδια στον χώρο των VIP:

«Μετά τη λήξη αγώνα ποδοσφαίρου για τον α' ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2016-17 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ που διεξήχθη 19:30 ώρα της 13/04/2017 στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, πενήντα (50) περίπου οπαδοί της ομάδας του Ολυμπιακού, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με κράνη και μάσκες full-face, επιχείρησαν να εισέλθουν από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου στη θύρα των VIP. Στο σημείο μετέβησαν οι Α-525 και Α-526 διμοιρίες της ΥΑΤ προκειμένου να αποτρέψουν την κίνηση των ανωτέρω ατόμων. Στη θέα των αστυνομικών τα άτομα τους επιτέθηκαν με ρίψει ξύλινων κονταριών, πετρών και φωτοβολίδων.Από τους αστυνομικούς της ΥΑΤ συνελήφθησαν οι Ρ.Ν. γεν. 1997, Φ.Μ. γεν. 1998, Γ.Ν. γεν. 1995, Μ.Γ. γεν. 1990, Α.Β. γεν. 2000. Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του Ρ.Ν. αυτοσχέδια συσκευασία περιέχον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους -1- γραμμαρίου. Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν σήμερα (14/4) ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά».

Η έκθεση της Αστυνομίας για επίθεση που δέχθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις:

«Μετά τη λήξη αγώνα ποδοσφαίρου για τον α' ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2016-17 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ που διεξήχθη 19:30 ώρα της 13/04/2017 στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ οι αποστολές των ομάδων είχαν περάσει τη φυσούνα και κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, δέκα (10) περίπου άτομα, οι περισσότεροι χωρίς να φέρουν κάποια διαπίστευση ή διακριτικά ομάδας, κινήθηκαν απειλητικά προς παίκτες της ομάδας ΑΕΚ και μέλη της αποστολής της.

Τότε επενέβη η Α-313 διμοιρία της ΥΜΕΤ και αρχικά απώθησε τα άτομα. Στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε και στο σημείο προσέγγισαν περίπου σαράντα (40) άτομα, κάποιοι εκ των οποίων έφεραν διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού και επιτέθηκαν απρόκλητα με τα χέρια και τα πόδια σε βάρος των αστυνομικών της διμοιρίας Α-314 ΥΜΕΤ, ενώ στο σημείο προσήλθε για ενίσχυση και η Α-311 διμοιρία της ΥΜΕΤ, με την παρέμβαση της οποίας αποκλιμακώθηκε η ένταση.

Από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν οι Κ.Α. (κάκωση δεξιού ώμου), Σ.Π. (κάκωση αριστερού ζυγωματικού και αριστερής ωμοπλάτης), Α.Μ. (κάκωση πήχη αριστερού χεριού), Δ.Σ. (κάκωση πήχη δεξιού χεριού).

Οι ανωτέρω αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με υπηρεσιακό όχημα στο 401 ΓΣΝΑ για την παροχή πρώτων βοηθειών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.