Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Τρομερή ανατροπή για Λιόν

Γιουρόπα Λιγκ: Τρομερή ανατροπή για Λιόν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2017 01:26
Σ’ ένα παιχνίδι που καθυστέρησε για 45 λεπτά εξαιτίας επεισοδίων, η Λιόν κέρδισε με τρομερή ανατροπή (2-1) την Μπεσίκτας και απέκτησε μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τουρκία. Τολισό (83') και Μορέλ (85') τα γκολ της ανατροπής, τραγικό λάθος του Φάμπρι στο 2ο γκολ.

Παρά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της Μπεσίκτας και της Λιόν, με συνέπεια εκατοντάδες οπαδοί να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, η αναμέτρηση δεν αναβλήθηκε αλλά διεξήχθη με 45λεπτη καθυστέρηση.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό από τα πρώτα κιόλας λεπτά με αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Μόλις στο 4’ ο Λόπες έδιωξε με το ένα χέρι το ανάποδο ψαλίδι του Αντριάνο, ενώ στο 9’ το σουτ του Μαρσέλο από το ύψος του πέναλτι κόντραρε στον Ντιακαμπί και έφυγε πλάγια. Η Μπεσίκτας πατούσε πιο καλά και στο 15’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ωραίο πλασέ του Μπάμπελ μέσα από την περιοχή.

Η Λιόν προσπάθησε να απαντήσει έχοντας δοκάρι στο 20ο λεπτό σε γυριστό σουτ του Φεκίρ, ενώ στο 56’ ο Φάμπρι έδιωξε το ανάποδο ψαλίδι του Βαλμπουενά. Στο 64’ το πλασέ του Γάλλου έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 71’ ο Λακααζέτ προσπέρασε τον γκολκίπερ των Τούρκων, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία.

Οι «λιονέ» πίεζαν ασφυχτικά για το 1-1 και στο 79’ είχαν δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά του Τολισό. Δύο λεπτά μετά ο Φάμπρι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Κορνέ, όμως στο 83’ ο Τολισό βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε δύο λεπτά μετά (85’) χάρη σε τραγικό λάθος του Φάμπρι. Ο Ισπανός πορτιέρο έκανε ντρίπλα στην περιοχή αλλά έχασε τη μπάλα από τον Μορέλ, με αποτέλεσμα ο Γάλλος να διαμορφώσει το τελικό 2-1 και να δώσει στη Λιόν σκορ πρόκρισης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.