Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κινδυνεύει με «καμπάνα» ο Σεμπά για εκτός φάσης χτύπημα στον Αραούχο (vid)

Κινδυνεύει με «καμπάνα» ο Σεμπά για εκτός φάσης χτύπημα στον Αραούχο (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2017 01:40
Με ποινή τριών αγωνιστικών κινδυνεύει ο Σεμπά για την ενέργεια του να βάλει τρικλοποδιά στον Σέρχιο Αραούχο στους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ μετά το γκολ του Πατίτο.

Ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού έβαλε τρικλοποδιά στον Αραούχο την ώρα που δεύτερου γκολ της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω. Το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από τον διαιτητή εξαιτίας του γκολ που σημείωσε ο Πατίτο και για να κινδυνέψει με τιμωρία ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» θα πρέπει να επέμβει αυτεπάγγελτα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας με βάση το βίντεο ή να γίνει επώνυμη καταγγελία από την ΑΕΚ.

Εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, ο Σεμπά θα κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και κινδυνεύει με τρεις αγωνιστικές. Έτσι, εκτός από τον επαναληπτικό ημιτελικό στις 26 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, θα χάσει και τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα (23/4) και Παναιτωλικό (30/4) στο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί πως εάν η απόφαση παρθεί μετά τον αγώνα με την ομάδα της Ηπείρου, τότε ο Βραζιλιάνος θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου, εφόσον φυσικά υπάρξει ανατροπή στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.