Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά με… ήττα ο ΠΑΟΚ (vid)

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά με… ήττα ο ΠΑΟΚ (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2017 20:47
Ο κακός ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Ξάνθη στην Τούμπα (64’ Γιουνές), όμως το 2-1 του πρώτου αγώνα έδωσε στον «δικέφαλο του Βορρά» την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Έστω και με πολύ άγχος ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με 1-0 από την Ξάνθη στην Τούμπα, όμως έχοντας… προίκα το 2-1 στα Πηγάδια, προκρίθηκε στους «4» του θεσμού.

Κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις το πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να μην μπορούσε να βρει ρυθμό και τους παίκτες της Ξάνθης να δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις. Ενδεικτικό ότι η πρώτη κλασική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 40', με τον Πέλκα να επιχειρεί ανάποδο ψαλίδι, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Οι Ακρίτες απάντησαν στις ευκαιρίες τρία λεπτά μετά, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιτσέλι, ο Καρασαλίδης πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς οι διαμαρτυρίες του Γιώργου Κασναφέρη προς το διαιτητή του αγώνα, Γιώργο Φουκάκη προκάλεσαν την αντίδραση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Η αναμέτρηση δεν είχε καλό ρυθμό ούτε στο δεύτερο μέρος, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν μπορούσε να αναπτυχθεί ορθολογικά, ενώ η Ξάνθη αναζητούσε κενούς χώρους στις αντεπιθέσεις. Τελικά στο 64’ οι Ακρίτες κατάφεραν να προηγηθούν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουνές, βάζοντας.. φωτιά στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι χρειαζόντουσαν ακόμα ένα γκολ για να πάρουν σκορ πρόκρισης, όμως παρά την πίεση που άσκησαν, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο 2-0.

Ο ΠΑΟΚ άντεξε την πίεση της Ξάνθης και στο 89’ είχε καλή στιγμή για το 1-1, με τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει το σουτ του Μπίσεσβαρ. Στις καθυστερήσεις ο Σολτάνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και το 1-0 έμεινε ως το φινάλε, με την ομάδα του Ίβιτς να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου (69’ Μάτος), Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Κάμπος, Μυστακίδης, Πέλκας (62’ Μπίσεσβαρ), Κουλούρης (85’ Πρίγιοβιτς).

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σιλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Μεχία (71’ Ντε Λούκας), Λάζιτς (60’ Τριάδης), Πιτσέλι (60’ Βασιλακάκης), Σολτάνι, Γιουνές


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.