Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «8» με πεντάρα η Μάντσεστερ Σίτι

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «8» με πεντάρα η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2017 23:49
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-1 την Χάντερσφιλντ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Μίντλεσμπρο.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Χάντερσφιλντ, στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου. Οι «πολίτες» πήραν εμφατική νίκη με 5-1 στο «Έτιχαντ» και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού.

Η Χάντερσφιλντ κατάφερε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό με γκολ του Μπαν, όμως αυτό περισσότερο… πείσμωσε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία έφερε… τούμπα το ημίχρονο. Στο 30’ ο Σανέ ισοφάρισε το σκορ σε 1-1, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Αγκουέρο ολοκλήρωσε την ανατροπή από το σημείο του πέναλτι. Λίγο αργότερα ο Αργεντινός είχε δοκάρι αλλά στο 38’ έδωσε την ασίστ στον Ζαμπαλέτα για το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο δεύτερο μέρος, όμως τα πάντα τελείωσαν στο 73’ με τον Αγκουέρο να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ για το 4-1 των «πολιτών». Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ιχεανάτσο, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα της νίκης της Μάντσεστερ Σίτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.