Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος με εξάρα για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος με εξάρα για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2017 22:51
Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 6-1 την Χιχόν στο «Καμπ Νου» και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Μέσι (9’), Ροντρίγκεθ (11’ αυτ.), Σουάρες (27’), Αλκάθερ (49’), Νεϊμάρ (65’) και Ράκιτιτς (87’) οι σκόρερ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα το παιχνίδι με την Χιχόν στο «Καμπ Νου». Οι Καταλανοί πήραν εμφατική νίκη με 6-1 και επέστρεψαν προσωρινά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το 1-0 ήρθε στο 9’, με τον Μέσι να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Μασεράνο. Δύο λεπτά μετά, ο Σουάρες πέρασε τον Κουέγιαρ και εκτέλεσε, με τη μπάλα να χτυπά στον Ροδρίγκεθ και να καταλήγει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 22’ με κοντινό πλασέ του Κάστρο ύστερα από αδράνεια στην άμυνα των Καταλανών, όμως πέντε λεπτά μετά ο Σουάρες «έγραψε» το 3-1 με τρομερό βολέ από το ύψος του πέναλτι. Στο 42' ο Τερ Στέγκεν απόκρουσε το σουτ του Μπούργκι και στην αμέσως επόμενη στιγμή ο Κουέγιαρ νίκησε σε τετ α τετ τον Νεϊμάρ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Αλκάθερ εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Μέσι και «έγραψε» το 4-1, ενώ στο 59’ ο Αργεντινός σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Γκολ με φάουλ έβαλε τελικά ο Νεϊμάρ, «γράφοντας» το 5-1 στο 66’, ενώ το… κερασάκι έβαλε στο 87’ ο Ράκιτιτς διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 με δυνατό σουτ από την κλειστή γωνία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.