Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: «Καθάρισε τη Σάλκε και περιμένει Ντόρτμουντ η Μπάγερν

Κύπελλο Γερμανίας: «Καθάρισε τη Σάλκε και περιμένει Ντόρτμουντ η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2017 01:00
Η Μπάγερν κέρδισε με 3-0 την Σάλκε στο Μόναχο και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ, εκτός και εάν η Λότε της 3ης κατηγορίας κάνει την τεράστια έκπληξη. Πρόκριση και για την Γκλάντμπαχ (2-1 το Αμβούργο), η οποία θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ.

Σε… περίπατο μετέτρεψε η Μπάγερν το παιχνίδι με την Σάλκε για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Βαυαροί πήραν εμφατική νίκη με 3-0 στο Μόναχο και έκλεισαν θέση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Λότε-Ντόρτμουντ (σ.σ το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας και θα γίνει στις 14/3).

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέτυχε και τα τρία γκολ πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού! Ο Λεβαντόφσκι με δύο τέρματα (3’, 29’), έπειτα από ασίστ του Ριμπερί, «καθάρισε» την υπόθεση νίκη, ενώ ενδιάμεσα (16’) ο Πολωνός έδωσε την ασίστ στο γκολ του Αλκάνταρα!

Στο άλλο παιχνίδι, η Γκλάντμπαχ πέρασε με 2-1 από την έδρα του Αμβούργου και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ. Στίντλ (53’) και Ράφαελ (61’) βρήκαν δίχτυα από την άσπρη βούλα και χάρισαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους, με την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου (έπαιξε σ’ όλο το ματς) να μειώνει απλώς στις καθυστερήσεις με τον Γουντ.

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά (25-26/4):


Μπάγερν - Λότε/Ντόρτμουντ

Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ

*μονά παιχνίδια


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.