Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2016 21:35
Η επετειακή φανέλα για τα 90 χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν έφερε… γούρι στον «δικέφαλο» του Βορρά, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Προηγήθηκαν με Μακ (30’) οι Θεσσαλονικείς, απάντησαν με Λαζαρίδη (80’) οι Περιστεριώτες.

Χωρίς νίκη για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος έμεινε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, πληρώνοντας την κακή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν με τραυματισμούς τους Ροντρίγκες και Ζάιρο και αύριο (31/1) θα υποβληθούν σε εξετάσεις προκειμένου να φανεί ο χρόνος επιστροφής τους.

Οι γηπεδούχοι, που έπαιζαν χωρίς τους Κλαόυς και Μπερμπάτοφ, είχαν την πλήρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και δεν άφησαν τον Ατρόμητο να γίνει απειλητικός. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για δύο φάσεις, αφού στο 14’ ο Ναπολεόνι καταλογίστηκε οφσάιντ παρότι έφυγε από κανονική θέση, ενώ στο 17’ ο επιθετικός του Ατρόμητου δέχτηκε σπρώξιμο από τον Κίτσιου στην περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζεται».

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια για ΠΑΟΚ
Η πρώτη σημαντική ευκαιρία του ΠΑΟΚ ήρθε στο 15’ με μακρινό σουτ του Ροντρίγκες και τον Μπάρκα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 24’, ο Ζάιρο γύρισε με τακουνάκι στον Κίτσιου, αλλά το σουτ του Έλληνα μπακ κόντραρε στον Λαζαρίδη. Στο ίδιο λεπτό, ο Ροντρίγκες επιχείρησε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 30’. Ο Μακ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Πέλκα και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Μπάρκα «γράφοντας» το 1-0! Ωστόσο, ο Μακ από το ριπλέι φάνηκε ότι δεν καλύπτεται και έπρεπε να υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Μετά το 1-0, ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει και είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Στο 35’ Πέλκας και Μακ συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον πρώτο να κάνει το σουτ και τον Μπάρκα να μπλοκάρει την μπάλα. Δύο λεπτά μετά, ο Πέλκας απείλησε με νέο σουτ, όμως ο γκολκίπερ του Ατρόμητου μπλόκαρε ξανά τη μπάλα. Στο 40’ το σουτ του Μακ βρήκε σε σώματα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπάρκας μπλόκαρε το σουτ του Κίτσιου.

Οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να απειλήσουν στο πρώτο μέρος, όμως στο 48΄ έχασαν την πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία. Ο Λαζαρίδης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ναπολεόνι, αυτός βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη, αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 50’ με τον Πέλκα να επιχειρεί σέντρα-σουτ και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια για ΠΑΟΚ
Εφτά λεπτά μετά, ο Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ απείλησε με νέο σουτ, όμως ο Μπάρκας έδιωξε σε κόρνερ. Η συνέχεια άνηκε στον Ατρόμητο, ο οποίος κέρδισε μέτρα και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 73’ ο Βελλίδης μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Ούμπιδες και στο 75’ ο Ρικάρντο Κόστα απομάκρυνε σε κόρνερ τη μπάλα προ του Παπαδόπουλου. Ένα λεπτό μετά, ο ΠΑΟΚ βγήκε στην κόντρα, όμως ο επόπτης σήκωσε λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ, κόβοντας τετ-α-τετ του Μακ με τον Μπάρκα.

Ο Ατρόμητος γλίτωσε σ’ αυτή τη φάση και στο 80’ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε το φάουλ και ο Λαζαρίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Να σημειωθεί πως ο Ναπολεόνι βρήκε την μπάλα με το χέρι μετά την κεφαλιά, αλλά ο επόπτης Χασάν έδειξε πως νωρίτερα η μπάλα είχε περάσει την γραμμή.

Με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Στόιτσεφ στο 85’, δεν σημειώθηκε καμία άλλη φάση στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει απάντηση στο γκολ του Λαζαρίδη, ωστόσο ο Ατρόμητος κράτησε το 1-1 και απέδρασε με «χρυσό» βαθμό από την Τούμπα.

Με το που έληξε το ματς, ο κόσμος αποδοκίμασε την ομάδα του Τούντορ ενώ ο Λαζαρίδης χτυπήθηκε από αντικείμενο την ώρα που κατευθυνόταν προς την φυσούνα. Ο Έλληνας αμυντικός –και πρώην παίκτης του Άρη- είχε γίνει… κόκκινο πανί για τους φίλους του ΠΑΟΚ, όταν μετά το γκολ της ισοφάρισης, πανηγύρισε βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα δείχνοντας την κερκίδα. Μάλιστα, με βάση το πειθαρχικό κώδικα, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 8 έως 20 χιλιάδων ευρώ!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.