Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καθιστική διαμαρτυρία στο ΑΕΛ-Αχαρναϊκός για τα θύματα στο Αιγαίο (video)

Καθιστική διαμαρτυρία στο ΑΕΛ-Αχαρναϊκός για τα θύματα στο Αιγαίο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2016 22:20
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και του Αχαρναϊκού προέβησαν σε καθιστική διαμαρτυρία για τα προσφυγόπουλα που χάνονται στο Αιγαίο, με την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων. Δείτε το βίντεο.

ΑΕΛ και Αχαρναϊκός φρόντισαν να εκφράσουν με το δικό τους τρόπο τη διαμαρτυρία τους για τη στυγερή αδιαφορία της Ε.Ε. και της Τουρκίας στο Αιγαίο, που έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο εκατοντάδων προσφυγόπουλων.

Με την έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προέβησαν σε καθιστική διαμαρτυρία, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για το φλέγον αυτό κοινωνικό ζήτημα.



Κατά τη διάρκεια της καθιστικής διαμαρτυρίας από τα μεγάφωνα του «AEL FC Arena», ακούστηκε το παρακάτω μήνυμα:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές θα τηρήσουμε 2 λεπτών σιγή αμέσως μετά την έναρξη του αγώνα ΑΕΛ - Αχαρναϊκός στη μνήμη των εκατοντάδων παιδιών που χάνουν κάθε μέρα τη ζωή τους από τη στυγερή αδιαφορία της Ε.Ε. και της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ σε αυτά τα δύο λεπτά θα κάνουν καθιστική διαμαρτυρία προσπαθώντας με αυτή την κίνησή τους να κινητοποιήσουν όλους όσοι δήθεν ευαισθητοποιούνται γι’ αυτό το στυγερό έγκλημα το οποίο διαπράττεται στο Αιγαίο».

Το ποδόσφαιρο λοιπόν, δηλώνει «παρών» σε αυτό το φλέγον ζήτημα που κανείς δεν δικαιούται να γυρίζει την πλάτη και να αδιαφορεί".

Στα του αγώνα, η ΑΕΛ πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη στα γκολ των Μπόγιοβιτς (26’)- Λαμπρόπουλου (67’) και πήρε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.